News

Lauryn Hill riscă să ajungă la închisoare

Fosta solistă a formaţiei Fugees ar putea ajunge după gratii pentru că nu şi-a achitat la timp taxele şi impozitele datorate fiscului, aferente unor venituri de 1,8 milioane de dolari.

Potrivit documentelor depuse la tribunal, Lauryn Hill nu a plătit impozitele datorate pentru trei ani, între 2005 şi 2007, într-o perioadă în care a câştigat peste 1,8 milioane de dolari.

Astfel, artista ar putea să efectueze şi până la trei ani de închisoare pentru datoriile acumulate. În sprijinul ei, avocaţii apărării au adus dovezi cum că Lauryn şi familia ei au fost ţinta unor că "ameninţări foarte reale", ceea ce au făcut-o să se retragă din industria muzicală şi "să dispară" temporar din societate.

De ceva timp, însă, cântăreaţa şi-a reluat activitatea şi a început să cânte mai des în public în ultimii ani. Prin urmare, ea s-a folosit de acest aspect pentru ca comunica judecătorilor faptul că i-ar fi mai uşor să-şi plătească datoriile, dacă ar câştiga bani susţinând concerte, nu dacă ar fi trimisă la închisoare.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Andreea Esca şi-a lansat cartea la Bookfest

News

Andreea Esca şi-a lansat cartea la Bookfest

Vedeta postului de televiziune Pro TV şi-a lansat volumul „Ce-am făcut când am tăcut“, sâmbătă, la Salonul Internaţional de la Romexpo, în prezenţa a peste 300 de admiratori.

Mihai Gruia (ex Akcent) va deveni tatic

News

Mihai Gruia (ex Akcent) va deveni tatic

Până de curând, puţină lume a ştiut că soţia lui, Laura, este însărcinată. Căsătoriţi de cinci ani, cei doi vor deveni părinţi peste doar trei luni. Însă nu ştiu încă dacă vor avea fetiţă sau băieţel.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

News

Lauryn Hill, trimisă la închisoare

Procesul cu statul, în urma neplăţii taxelor şi impozitelor datorate fiscului american, nu s-a încheiat bine pentru starul de culoare. Ea trebuie să stea trei luni după gratii şi alte trei luni în arest la domiciliu.

Cum arată acum Natalia Oreiro?

News

Cum arată acum Natalia Oreiro?

Are 36 de ani, dar timpul pare să nu fi trecut deloc peste ea. Celebra actriţă originară din Uruguay arată la fel ca pe vremea când filma pentru „Înger sălbatic“. Natalia Oreiro este una dintre femeile care dovedesc că vârsta nu contează şi, la 36 de ani, arată la fel ca

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România

News

Radu Mazăre apare într-un videoclip

Primarul Constanţei nu se dă în lături de la nimic, atunci când e vorba despre promovarea litoralului românesc. În stilul cu care ne-a obişnuit, el a acceptat provocarea de-a apărea în clipul lui Costi Ioniţă.