News

Lauryn Hill riscă să ajungă la închisoare

Fosta solistă a formaţiei Fugees ar putea ajunge după gratii pentru că nu şi-a achitat la timp taxele şi impozitele datorate fiscului, aferente unor venituri de 1,8 milioane de dolari.

Potrivit documentelor depuse la tribunal, Lauryn Hill nu a plătit impozitele datorate pentru trei ani, între 2005 şi 2007, într-o perioadă în care a câştigat peste 1,8 milioane de dolari.

Astfel, artista ar putea să efectueze şi până la trei ani de închisoare pentru datoriile acumulate. În sprijinul ei, avocaţii apărării au adus dovezi cum că Lauryn şi familia ei au fost ţinta unor că "ameninţări foarte reale", ceea ce au făcut-o să se retragă din industria muzicală şi "să dispară" temporar din societate.

De ceva timp, însă, cântăreaţa şi-a reluat activitatea şi a început să cânte mai des în public în ultimii ani. Prin urmare, ea s-a folosit de acest aspect pentru ca comunica judecătorilor faptul că i-ar fi mai uşor să-şi plătească datoriile, dacă ar câştiga bani susţinând concerte, nu dacă ar fi trimisă la închisoare.

Foto: Reuters