News

Lavinia Pârva, despre divorţul de Ştefan Bănică Jr.: Am un notar mic la uşă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite

Lavinia Pârva, despre divorţul de Ştefan Bănică Jr.: Am un notar mic la uşă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite

Lavinia Pârva tună şi fulgeră după ce s-a speculat în presă că divorţul de Ştefan Bănică Jr. e mai aproape ca niciodată. Bârfele au început să pice ca un bumerag după ce frumoasa brunetă a apărut în public fără verighetă. Sătulă de explicaţii inutile, Lavinia a tranşat lucrurile printr-un mesaj.

„Şi iată cum vuieşte presa că divorţez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorţez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am !

Am un notar mic la uşă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel şi instanţa, mă aşteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanţa sărăcuţa alta treabă nu are! Doamne, mare ţi-e grădina! Cum să ghicesti aşa în stele divorţul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseşte de pe deget? Hai că de data asta n-aţi zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtaţi tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipeşte covidul de metal?”, a spus Lavinia.

 

Modifică Setările