Vedete

Lavinia Petrea, despre traiul în izolare cu 3 copii: "O zi nu arată deloc cum ţi-ai imaginat"

Lavinia Petrea, despre traiul în izolare cu 3 copii: "O zi nu arată deloc cum ţi-ai imaginat" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

De aproape două săptămâni, jurnalista de la "Ştirile Pro TV" de dimineaţă îşi dedică timpul exclusiv celor mici.

Pentru o mai bună funcţionare a echipei matinalului de la Pro TV, producătorii au decis ca prezentatorii să petreacă, prin rotaţie, câte două săptămâni acasă cu familia - înainte, rotaţia se făcea la săptămână.

Acum, e "tura" Laviniei Petrea (37) să stea la domiciliu cele două săptămâni legate, astfel că cei trei copii ai săi, Karin (1 an şi jumătate), Klara (3 ani şi ju­mătate) şi Mathias (5 şi jumătate) se bucură de toată atenţia ei.

"Prima zi a coincis cu instituirea carantinei la nivel naţional. Şi m-am trezit fericită şi linistită că pot să stau fix aşa, ca în această poză! Cu ei în capul meu, cu ei care cer în acelaşi timp ceva de la mine. Cu momente perfecte, cu momente de crize şi fiţe, cu joacă, cu lacrimi, cu hârjoneală, cu de toate. Acasă mă simt în siguranţă. Cu ei sanatoşi şi lângă mine mă simt cea mai puternică", nota Lavinia Petrea la începutul acestei perioade.

Acum, după mai multe zile petrecute cu cei mici, ştirista de la Pro TV recunoaşte că nu e chiar simplu să fii mamă de 3 pici fulltime, dar că, una peste alta, e o mare bucurie să îi ai în preajmă.

"Pare #roz totul aici, chiar floare la ureche după cum ţin mâna 😂 Dar ştim cu toţii că nu e chiar aşa. Sunt şi momente în care, spre exemplu, o zi nu arată deloc cum ţi-ai imaginat că o să fie, cu toate eforturile tale de a-i distra ori de a face tot felul de activităţi cu ei... Şi apoi te gândeşti ce nu ai făcut bine, apare vina... Tu te frămânţi, simţi că explodezi chiar... iar ei, la final de zi "nereuşită” (nu ştiu exact după ce standarde) îţi fac o mare surpriză... adorm liniştiţi, lin şi repede, în timp ce tu le citeşti o poveste..."

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările