News

Lavinia Petrea, prezentatoarea de la Pro TV, a fost la un pas să piardă o sarcină. Medicii i-au spus: "S-a oprit din evoluţie. Nu este activitate cardiacă..."

Lavinia Petrea, prezentatoarea de la Pro TV, a fost la un pas să piardă o sarcină. Medicii i-au spus: "S-a oprit din evoluţie. Nu este activitate cardiacă..." camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

O vedem acum pe Lavinia Petrea mereu cu zâmbetul pe buze, la pupitrul Ştirilor Pro TV. Acasă are un soţ de nota 10 şi trei copii minunaţi. Acum şi-a făcut curaj să povestească şi despre clipele dureroase prin care a trecut. 

Lavinia Petrea prezintă Ştirile Pro TV de ani de zile, ştirile dimineţii. Apare la TV cu zâmbetul pe buze, are o carieră de invidiat, dar şi o familie cum mulţi şi-ar dori. Este căsătorită cu procurorul Romulus Varga şi au împreună 3 copii: Karin (1 an şi jumătate), Klara (3 ani şi ju­mătate) şi Mathias (5 şi jumătate).

De-a lungul anilor, prezentatoarea de ştiri nu a oferit prea multe detalii despre viaţa personală. Iată că acum şi-a făcut un blog unde le povesteşte tuturor despre experienţele sale, unele minunate, altele mai puţin plăcute. De data aceasta, ştirista a dezvăluit că a fost la un pas să piardă a doua sarcină. A mers la multe ecografii, iar medicii i-au spus că bebeluşul nu are activitate cardiacă. 

Abia la a patra ecografie un medic i-a dat o veste bună, se auzeau bătăile bebeluşului: "Sarcina este oprită din evoluţie. Îmi pare rău, dar nu este activitate cardiacă… Cu o expresie plină de compasiune, o doctoriţă foarte tânără îmi spune aceste cuvinte după câteva minute bune de tăcere. (...) Eram la prima ecografie de confirmare a celei de-a doua sarcini. Am intrat în clinică de mână cu soţul meu, emoţionaţi şi bucuroşi că o să auzim bătăile inimii unei noi vieţi. La recepţie ne-am întâlnit cu o colegă de-ale mele cu care am împărtăşit bucuria. (...) 

Eu aveam simptomele unei sarcini, simţeam cu toată fiinţa mea că voi avea un copil, însă ecografia ne arătase altceva. (...) Am mers la o a doua ecografie la medicul care m-a asistat la prima naştere, şi la care nu mersesem de prima dată pentru că nu găsisem loc în programări aşa de repede pe cât doream. Am sunat-o. Era de gardă şi am mers imediat. Şi ea mi-a spus acelaşi lucru. Sarcina era oprită din evoluţie, iar embrionul ori ceea ce se vedea la ecografie nici nu arăta normal şi nici nu avea activitate cardiacă. (...) Au urmat alte câteva zile în care am trecut prin toate stările posibile. Încercam să găsesc explicatii. De ce ni se întâmplă asta?! Ce am făcut greşit?! (...) Mă întind din nou pentru a patra ecografie în a zecea zi de la prima. Reacţia doctoriţei întârzia să apară. Se uita şi se tot uita la ecograf, apoi ridică volumul şi… se auzeau perfect bătăi de inimă!", a dezvăluit Lavinia Petrea pe blogul său. 

Miracolul s-a întâmplat, iar Lavinia Petrea a adus-o pe lume pe fiica sa Klara: "Miracolul meu este Klara. Klara de poveste. Mă uit la ea şi îi văd lumina şi îi mulţumim că ne-a ales. Nu am aflat niciodată cu certitudine ce s-a întâmplat. Şi de ce sarcina mea debutase aşa. Am primit mai multe explicaţii, dar nu o concluzie clară şi nici nu a mai contat. Fiecare femeie este diferită, fiecare sarcină este diferită."

Foto: Facebook, laviniapetrea.ro

Modifică Setările