Vedete

Lavinia Petrea, prima apariţie la un eveniment monden cu soţul procuror FOTO

Lavinia Petrea, prima apariţie la un eveniment monden cu soţul procuror FOTO camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Apariţie rară la OK! Rooftop Party. Vedeta matinalului de ştiri de la Pro TV a venit însoţită de tatăl celor 3 copii ai săi.

Lavinia Petrea a fost una dintre prezenţele remarcate de ieri seară, de pe terasa MegaMall. Într-o formă de invidiat după cele trei naşteri, ştirista de la ProTV a fost o apariţie rafinată în rochiţa ei şic bleu ciel, mini, accesorizată cu sandale metalice, clutch multicolor şi cercei cu pene - care au dus ţinuta într-o zonă de party exotic. Şi, în premieră, a sosit la OK! Rooftop Party alături de soţul său, Romulus Varga, procuror şef al Secţiei de Urmărire Penală din cadrul Parchetului General.

Dacă de obicei cuplul apare rar în zona publică, din cauza funcţiei deţinute de Romulus Varga, iată că de data aceasta cei doi soţi nu s-au mai ferit de bliţurile fotografilor de monden şi s-au distrat la petrecerea verii organizată de revista OK.

„Soţul meu este cunoscut prin munca şi proiectele lui, acolo unde trebuie, şi sunt foarte mândră de el. Nu l-am ascuns şi nu îl ţin ascuns", spunea Lavinia Petrea anul trecut, când toată lumea se întreba de ce nu apare în fotografii alături de soţul său.

"Ne-am cunoscut în cadrul unei întâlniri informale la Parchetul General. A fost dragoste la prima vedere, dar abia peste câteva luni din acel moment am vorbit din nou, iar revederea a fost şi mai târziu. Chiar cred că atunci când doi oameni trebuie să fie împreună acest lucru se va întâmpla. E bun, calm şi cald, mă ajuta foarte mult cu copiii şi este foarte implicat“, spune vedeta Pro TV despre tatăl celor trei copii ai săi, Mathias (4 ani şi jumătate), Klara (2 ani şi jumătate) şi Karin (9 luni).
Modifică Setările