Vedete

Lavinia Pîrva, adevărul despre presupusele operaţiile estetice: “Eu sunt foarte mulţumită”

Lavinia Pîrva, adevărul despre presupusele operaţiile estetice: “Eu sunt foarte mulţumită” camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

S-a zvonit că după ce a născut, Lavinia Pîrva şi-a făcut o operaţie estetică. Vedeta face primele declaraţii acum şi spune adevărul despre vizitele la estetician.

Multe speculaţii au apărut în ultimul timp referitoare la chipul Laviniei Pîrva. Acum, vedeta nu s-a mai ferit şi a declarat că nu şi-a făcut nicio operaţie estetică, ci a apelat la ajutorul specialiştilor pentru o remodelare şi o hidratare de buze.

 

"În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac ,deşi citesc şi aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Insă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată fată de oamenii care mă apreciază şi sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut şi nu am nicio operaţie estetică !!!! Când va fi nevoie şi medicul specialist va consideră că trebuie, poate o voi face! Insă, pentru moment sunt într-un program de remodelare şi rejuvenare facială+corporală ,minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menţionez că tot la indicaţiile specialistului ,am făcut o remodelare şi hidratare de buze, de care sunt foarte mulţumită!

Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul şi iubesc frumuseţea! Consider că, a avea grijă de ţine este un simţ pe care orice femeie ar trebui să îl detină! Îmi place să mă văd frumoasă şi îmi place că lumea să vadă acealasi lucru!", a scris Lavinia Pîrva, pe Instagram.

 

Comentarii

Modifică Setările