News

Lavinia Pîrva, parada costumelor de baie în vacanţă în America de Sud

Lavinia Pîrva, parada costumelor de baie în vacanţă în America de Sud camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Ca multe dintre vedetele autohtone care şi-au luat câteva zile libere la început de ianuarie pentru a se bucura de o vacanţă, Lavinia Pîrva nu a scăpat ocazia de a pleca într-un loc însorit şi cald, undeva la ocean.

Prima luna din an a prins-o pe vedetă tocmai în America de Sud, unde a vizitat locuri noi, s-a bronzat şi s-a relaxat alături de partenerul său, Ştefan Bănică Junior. Cântăreaţa a profitat de ocazie pentru a-şi expune trupul sculptat la plajă şi pentru a se fotografia în ţinute sumare sau în costume de baie sexy, fotografii de vacanţă pe care le-a împărtăşit şi cu prietenii virtuali.

Cei doi au început un an nou cu o binemeritată vacanţă în postura de soţ şi soţie după ce anul trecut şi-au unit destinele în mare secret la Balcic, având alături doar câţiva prieteni extrem de apropiaţi. “Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, declara Ştefan Bănică pentru emisiunea “Dincolo de aparenţe” în luna octombrie.

Iată cât de bine arată Lavinia Pîrva în costum de baie!

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările