Vedete

Lavinia Pîrva şi-a mărit bustul! Soţia lui Ştefan Bănică şi-a făcut prima operaţie estetică după ce a născut

Lavinia Pîrva şi-a mărit bustul! Soţia lui Ştefan Bănică şi-a făcut prima operaţie estetică după ce a născut camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Este o mămică împlinită, dar şi o femeie cu forme! Lavinia Pîrva a trecut printr-o serie de transformări de când a devenit mamă, a dezvăluit acum că şi-a mărit bustul!

Are 35 de ani, un băieţel de care e tare mândru, un soţ celebru pe care îl ştie o ţară întreagă, ce îşi mai poate dori? Lavinia Pîrva este mamă full-time, are grijă de micuţul Alexandru care a împlinit deja un an, dar nu uită nici de ea, de fizicul ei, vrea să arate minunat când o să urce din nou pe scenă după pandemie.

Acesta şi-a făcut mai multe tratamente la nivelul feţei, dar şi la corp, pentru a arăta perfect. Acum a dezvăluit că şi-a mărit şi bustul. Este prima operaţie estetică pe care o face după ce a devenit mamă. Ea a povestit în mediul online că a avut mare curaj să să lase pe mâinile medicului. L-a lăudat: "El este omul care mi-a câştigat toată încrederea atunci când am simţit nevoia să recurg la o intervenţie estetică a bustului Mulţumesc pentru profesionalism, dăruire şi siguranţă!"

Lavinia Pîrva trece printr-o transformare fizică de proporţii, arată din ce în ce mai bine! Parcă întinereşte! Priviţi imagini recente în galeria foto!

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică, mesaj emoţionant la un an de la naşterea fiului lor

Pe 13 mai 2019, Lavinia Pîrva a născut un băieţel perfect sănătos. Iată ce au transmis părinţii la un an de la naşterea fiului lor: "Împlineşti un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat.A devenit mult mai colorat şi mai pur,mult mai viu şi mai autentic.Viata acum este diferită. Vara are alt miros,iarna altă valoare şi întreaga viaţa alt sens.

Ador dimineţile in care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraş,ador fiecare zi pentru ca ma surprinzi spunând sau făcând ceva nou.Ador serile cu tine,ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste şi puritate! Ador viaţa alături de tine! La mulţi ani suflet curat şi îti multumim ca ne-ai ales pe noi sa-ţi fim părinţi! Te iubim! Mama şi Tata❤️"

Foto: Instagram