Gossip

Lavinia Şandru divorţează de Darius Vâlcov

În urma scandalului de mită în care a fost implicat soţul său, fost ministru de finanţe în guvernul lui Victor Ponta, fosta politiciană şi actuala realizatoare de televiziune a decis să pună punct mariajului său.

De ceva ani se tot zvoneşte faptul că relaţiile dintre Lavinia Şandru şi soţul său, Darius Vâlcov, n-ar fi tocmai bune. Dar de fiecare dată când subiectul divorţului a ajuns în presă, ambii au negat că ar avea probleme în căsnicie.

Iată însă că acum, când Darius Vâlcov a fost luat pe sus în cătuşe de procurorii DNA şi când ancheta a scos la iveală o avere uriaşă pitită prin tot felul de seifuri şi cotloane, Lavinia Şandru a decis să divorţeze oficial.

citeşte şi:Exclusiv pentru OK!: Lavinia Şandru ne-o prezintă pe fiica ei, Sara

„S-a trezit dintr-o dată cu o mulţime de lucruri pe cap. Chiar dacă nu mai era cu Vâlcov, situaţia a afectat-o foarte mult, pentru că au un copil împreună. Lavinia a trebuit să îi explice fiicei sale ce se întâmplă cu tatăl ei, pentru că puştoaica ar fi putut să audă de la televizor, fie un coleg i-ar fi putut spune la şcoală. Ca orice copil, nu a reacţionat foarte bine, mai ales că îşi iubeşte tatăl. Pe deasupra, Lavinia a fost nevoită să îi suporte şi pe cei care au acuzat-o că ştia cu ce se ocupă soţul ei, ceea ce nu este deloc adevărat. Va divorţa, cu siguranţă, cât de curând, este hotârâtă“, a declarat o apropiată a Laviniei Şandru, pentru cancan.ro.

Foto: pagina personală

Modifică Setările