News

Lavinia Şandru împlineşte azi 44 de ani. Cum arată la aniversare?

Lavinia Şandru împlineşte azi 44 de ani. Cum arată la aniversare? camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Şi-a câştigat titlul de una dintre cele mai frumoase politiciene şi, chiar şi acum, la ani buni de la retragerea sa din partid, a rămas la fel de atrăgătoare. Iat-o cum arată azi, la 44 de ani.

Lavinia Şandru reuşteşte cu brio să păcălească timpul. Deşi multe femei se tem de pragul de 40 de ani, iată că fosta politiciană demonstrează că poţi rămâne la fel de fresh şi de suplă ca în prima tinereţe.

E-adevărat că şi gena moştenită o ajută mult, dar şi disciplina cu care duce un stil de viaţă sănătos se vede pe chipul şi pe silueta ei.

Din păcate, această aniversare nu e una tocmai fericită, întrucât vedeta TVR e obligată de o răceală să rămână în casă:

"Aşa arată, deocamdată, ziua mea de anul acesta. Nici nu ştiţi cât de mare bucurie mi-au făcut mesajele pe care mi le-aţi trimis încă de la miezul nopţii. Vă mulţumesc mult de tot!", le-a transmis ea prietenilor internauţi, alături de o fotografie în care se observă clar medicamentele şi ceaiul anti-răceală.

Născută pe 6 februarie 1975, Lavinia Şandru a absolvit Facultatea de Teatru în anul 1997 şi a jucat în mai multe teatre din ţară, inclusiv la Metropolis, dar ani buni a făcut politică şi televiziune. La începutul anului trecut, a rămas fără emisiunea pe care o realiza din 2017 la Realitatea TV, "Duminicall", după care a revenit pe sticlă la TVR 1, unde prezintă emisiunea Faţa nevăzută a lumii.

Are o fiică de 12 ani, Sara Gabriela, cu fostul ei soţ, Darius Vâlcov, şi un băieţel de doi ani şi 3 luni, Caius Cosmin.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Lavinia Şandru divorţează de Darius Vâlcov

În urma scandalului de mită în care a fost implicat soţul său, fost ministru de finanţe în guvernul lui Victor Ponta, fosta politiciană şi actuala realizatoare de televiziune a decis să pună punct mariajului său.

Exclusiv pentru OK! Lavinia Şandru ne-o prezintă pe fiica ei, Sara

Interviu

Exclusiv pentru OK! Lavinia Şandru ne-o prezintă pe fiica ei, Sara

De ceva timp încerc să mă obişnuiesc cu o Lavinia Şandru moderatoare de talk­show la Realitatea TV şi să mă desprind de imaginea ei de politiciană de stânga. Iar dacă pe sticlă e dispusă să expună secrete din culisele politicii, cât priveşte viaţa personală, despre care tabloidele au re­latat că ar fi într-un impas, Lavinia Şandru (39) o apără de ochii publicului. Căci măcar Sara Gabriela (7), fiica sa şi a soţului său, Darius Vâlcov, ministru delegat al Bugetului, merită să stea departe de convulsiile care însoţesc viaţa trăită în lumina reflectoarelor.