News

Lavinia Tatomir (Pintea) l-a dat în judecată pe Măruţă şi cere daune de 100.000 €

Lavinia Tatomir (Pintea) l-a dat în judecată pe Măruţă şi cere daune de 100.000 €

Văduva regretatului actor Adrian Pintea a deschis un proces împotriva Antoanelei Eremencu, care i-a adus prejudicii de imagine declarând în emisiunea de după-amiază de la Pro TV că i-a furat bărbatul.

În toamna anului trecut, Antoanela Eremencu a povestit, de pe canapeaua lui Măruţă, că ea şi Laurenţiu Cârstea aveau o relaţie de 15 ani, care s-a rupt brusc atunci când între ei a intervenit Lavinia Tatomir (Pintea).

Văduva regretatului actor Adrian Pintea a uzat de dreptul la replică într-un interviu pentru WowBiz.

„Probabil că este o femeie rănită. Sunt capabilă să înţeleg acest lucru. Nu poate trece peste pierderea suferită, mă gândesc! Cel mai probabil, ştiindu-ne fericiţi, împliniţi, încearcă să se răzbune discreditându-ne într-un mod care mie şi viitorului meu soţ ne aduce o gravă atingere a imaginii, a reputaţiei“, a spus aceasta pentru wowbiz.ro.

„Este motivul pentru care vom acţiona în consecinţă, pe cale legală. Trebuie să lămurim un aspect important: relaţia noastră a debutat la sfârşitul acestei veri, când Laurenţiu era deja, cum spuneam, un bărbat liber. Mă simt profund jignită de afirmaţiile unei femei pe care nu am cunoscut-o în viaţa mea şi pe care nu am despărţit-o niciodată de partenerul ei“, a ţinut Lavinia Tatomir să clarifice la WowBiz.

Citeşte şi:


Văduva lui Adrian Pintea vorbeşte despre relaţia cu noul soţ


FOTO Lavinia Pintea s-a recăsătorit

Cert e că atât ea, cât şi actualul ei soţ, Laurenţiu Cârstea, au acţionat-o în judecată pe Antoanela Eremencu, dar şi pe Cătălin Măruţă şi postul Pro TV, care au găzduit emisiunea. Iar pentru prejudicierea imaginii, daunele cerute în instanţă s-ar ridica la suma de 100.000 €.

Foto: Paul Buciuta/Tango, WowBiz

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările