News

Leaving Las Vegas 2. Nicolas Cage, beat criţă şi desculţ, dat afară dintr-un restaurant. „Credeam că e un vagabond pus pe scandal”

Leaving Las Vegas 2. Nicolas Cage, beat criţă şi desculţ, dat afară dintr-un restaurant. „Credeam că e un vagabond pus pe scandal” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ce-a fost şi ce-a ajuns unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood?! Sub influenţa alcoolului şi pus pe harţă, superstarul a ajuns în atenţia angajaţilor dintr-un restaurant din Las Vegas, care s-au văzut nevoiţi să-l dea afară pe scandalagiul de Nicolas Cage.


Nu numai că a fost un episod regretabil din viaţa unui star de calibrul lui, dar întreaga nebunie a fost şi filmată în timp ce i se arăta uşa de la intrare actorului beat şi necooperant. Cum de s-a ajuns aici?


Unul dintre martorii la asemenea secvenţă au declarat că Nicolas era „beat criţă şi pus pe scandal” şi, desculţ cum era şi îmbrăcat deloc pretenţios, a fost confundat cu un vagabond care nu-şi avea locul într-un bar cu pretenţii din Las Vegas cum era cel în care se afla.


Actorul care a luat Oscarul interpretând rolul unui alcoolic în filmul “Leaving Las Vegas” a fost dat afară din Lawry’s Prime Rib săptămâna trecută, în cursul zilei de luni, după ce s-a certat cu unul dintre angajaţii localului, iar totul a fost filmat şi făcut public de tabloidul The Sun.


„Nicolas Cage a cam răvăşit aici!...”, se poate auzi pe înregistrarea publicată în exclusivitate de binecunoscutul tabloid că a spus cineva din apropierea starului. Actorul era nebărbierit, cu pantaloni cu imprimeu de leopard, un tricou negru şi n-avea încălţări în picioare.

Comentarii

Modifică Setările