Beauty

Lecţia de frumuseţe cu Ileana Badiu

Lecţia de frumuseţe cu Ileana Badiu

E una dintre acele femei care arată incredibil şi al cărei prefix nu-l poţi ghici ghidându-te după chip ori siluetă. Şi asta pentru că vedeta a învăţat cum să ţină în loc şi kilogramele, dar şi timpul.

Ileana Badiu peste 40 de ani

E frumoasă, suplă şi mereu zâmbitoare. Ileana Badiu e, ea însăşi, o dovadă a faptului că o femeie poate să înşele timpul.

La cei 42 de ani ai săi, se poate spune că a găsit formula magică pentru a-şi păstra atât frumuseţea, cât şi tinereţea interioară şi exterioară, printr-un stil de viaţă sănătos şi grija pentru un spirit liniştit.

De două ori pe an, Ileana Badiu a învăţat să-şi "restarteze" organismul prin cure de detoxifiere, care ajută la refacerea metabolismului şi la armonizarea interioară.

"Cu sfinţenie de două ori pe an, mă ocup doar de mine însămi, iar asta mă ajută să fiu utilă celorlalţi. Câteva zile petrecute într-un centru de detox sunt magice pentru fizic şi psihic", spune ea.

Ileana Badiu detox 2

De data aceasta, ea a ajuns pe mâna specialiştilor de la Atasagon Detox & Wellbeing Center, din Braşov.

"Ziua aici începe cu câţiva kilometri de plimbare în aerul de munte... vreo 7 aşa", ne spune Ileana.

Ileana Badiu tabara detox  15219508_10210295561579613_8385584893695342777_n

"Incredibil cât de multe beneficii ai în urma unui program complet şi profesionist de detox şi cât de tare mă felicit că de două ori pe an (cel puţin) de 7 ani încoace fac asemenea terapii complete. Acesta este unul din motivele pentru care pot afirma la aproape 43 de ani că sunt în perioada de #super40", a scris Ileana Badiu pe contul ei de socializare la finalul unei cure de 5 zile de detoxifiere, în care a îmbinat regimul cu lichide cu mişcarea în natură, masajul şi procedurile de beauty şi antiaging.

Ileana Badiu detox