Royals

Lecţie de stil de la Regina Letizia. A purtat roşu seducător

Lecţie de stil de la Regina Letizia. A purtat roşu seducător

VALLADOLID, SPAIN - MARCH 22: King Felipe VI of Spain and Queen Letizia of Spain attend The Commemoration of Capitulations of Valladolid at the Miguel Delibes Cultural Center on March 22, 2018 in Valladolid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

O nouă lecţie de stil. Adevărul este că o prinde de minune această culoare puternică pe Regina Letizia şi profită de acest atu cât de mult poate.

Şi cu atât mai curajoasă este atunci când îmbracă un întreg outfit în această culoare sângerie. O nouă ieşire publică, o nouă ţinută parcă desprinsă din paginile revistelor de modă. Nu este prima dată când Letizia a Spaniei apare somptuoasă în mulţime, oricum ar fi atras atenţiia, doar este un cap încoronat, dar mereu este o femeie admirată de simpatizanţii monarhiei, stilul fiind unul dintre punctele sale forte.

Este una dintre cele mai glamour şi strălucitoare regine, pasionată de modă şi mereu în trend. Iată că Letizia a fost superbă la un eveniment cultural în Madrid. A atras atenţia într-o ţinută all red, purtând un costum din două piese - pantaloni şi sacou- creat de designerul Roberto Torretta. Sacoul cu rever şi buzunare, dar şi pantalonii evazaţi, cu o crăpătură pe picior, au arătat perfect pe trupul Letiziei. Şi asta nu este tot.

Regina a combinat acest costum prêt-a-porter cu o pereche de pantofi stiletto roşii semnaţi Magrit, chiar şi geanta de tip plic, din piele de crododil din acelaşi registru cromatic, a fost deosebită, o creaţie Carolina Herrera. Până şi unghiile le-a avut roşii, aşa că Letizia a fost în centrul atenţiei. Atât de rafinată!

Foto: Getty Images

Modifică Setările