Fashion

Lecţii de fashion şi lifestyle cu Alin Gălăţescu. Analistul de modă îşi divulgă secretele într-un MasterClass

de admin

Lecţii de fashion şi lifestyle cu Alin Gălăţescu. Analistul de modă îşi divulgă secretele într-un MasterClass camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Vrei să înveţi mai multe despre lumea creaţiei vestimentare, cum a evoluat moda şi de ce unele haine se potrivesc cu altele? Le poţi afla din cele 25 de episoade semnate de cel mai bun analist de modă, împreună cu cele "100 de Sfaturi practice".

Ideea de MasterClass a început să prindă tot mai mult contur în zona de online încă din 2019, cu un an înainte de pandemie, când diverşi specialişti din toate domeniile şi-a pus la dispoziţie cunoştinţele în tot felul de sinteze şi cursuri filmate, oferite publicului contra-cost.

Dacă în Statele Unite e deja o cultură a MasterClass-ului, la noi el a funcţionat mai mult în zona artelor, cu predilecţie în teatru şi operă, şi nu neapărat online!

Dar iată că cei de la Life University Romania au profitat de momentul implementării învăţământului online din timpul pandemiei, care a crescut decisiv cererea de cursuri online, pentru a oferi publicului alternative de dezvoltare educaţională, interactive şi plăcute, în domenii ca teatru, medicină, psihologie, televiziune, fashion, make-up, cooking şi chiar numerologie.

Cei care au răspuns afirmativ provocării sunt Maia Morgenstern, Dr. Rareş Simu, Eugen Popa, Dan Negru, Adina Buzatu, Mirela Vescan, Chef Samuel şi Anatol Basarab, cărora li s-a alăturat şi Alin Gălăţescu, cu un MasterClass despre „Style, Fashion & Trends“. Iată ce spune despre acest proiect inedit:

Cum ai ajuns la formula acestui MasterClass?
Am ajuns la formula acestui MasterClass la iniţiativa Mirelei Vescan, care m-a propus celor de la Life University Romania ca pe cea mai potrivită persoană să discute despre Moda din România. Ei au cercetat câteva săptămâni, au ajuns la aceeaşi concluzie şi m-au contactat.

Cui i se adresează?
Masterclass-ul se adresează, în principal, femeilor de la 15-75 de ani.

Cât timp ţi-a luat să gândeşti prezentarea cursului?
Am pregătit masterclass-ul în 2 săptămâni şi l-am filmat in 3 zile – câte 10 ore continuu pe zi. Am tras aproape 30 de ore pentru cele 25 de episoade, la final rezultând peste 7 ore de masterclass. A fost poate cel mai intens tur de forţă pe Fashion făcut vreodată la noi. A fost ca o sinteză a tot ceea ce ştiam şi cu spectrul aplicabilităţii imediate de către beneficiari.

Cine te-a ajutat în demersul tău?
Am fost ajutat de echipa ultra-profi de la Life-University Romania (coordonată de Marian Rujoiu), de Ioana Darie (cu analiza propriei garderobe) şi doamnele de la Atelier Bolero, Anca Balaş şi Ketty Nicolescu (cu creaţiile de ilustrare a Garderobei ideale); partenerii de la Nissa şi Depot 96 (cu trendurile pe vestimentar) şi cei de la Mussette şi Tezyo (cu trendurile pe încălţăminte); iar Aleha Toncea ne-a pus la dispoziţie propriul show-room pentru materialele de concept şi cele "100 de Sfaturi practice". A fost o operă colectivă de anvergură. Le mulţumesc tuturor pentru suport. Acest MasterClass este o premieră în România şi unul dintre puţinele în lume.

Ce trebuie să facă doritorii ca să acceseze masterclass-ul tău?
Cei care doresc să urmeze acest MasterClass de anvergură – opera mea de sinteză a 30 de ani de experienţă + updatările de ultimă oră – pot să îl găsească şi să îl achiziţioneze pe: https://www.life-university.ro/curs-stilism-fashion/?ref=106

Comentarii

Modifică Setările