Kate & William

Legătura dintre familia lui Kate şi cea regală. Ducesa de Cambridge acum a aflat!

Legătura dintre familia lui Kate şi cea regală. Ducesa de Cambridge acum a aflat! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Spre deosebire de majoritatea mireselor ori consoartele regale, Catherine nu are fond aristocratic sau regal. Totuşi, e de notorietate că strămoşii ei aveau o relaţie apropiată cu familia regală.

Ieri, Kate a participat la un eveniment organizat la Imperial War Museum, unde i-au fost arătate mai multe documente care i-au aparţinut familiei sale. Este vorba despre corespondenţa a trei fraţi a stră-străbunicii sale, care au murit în timpul primului război mondial.

Kate s-a arătat extrem de interesată de aceste documente care au aparţinut rudelor sale, mai ales că e pentru prima dată când află de existenţa lor. Printre acestea se afla chiar şi o scrisoare de condoleanţe venită de la Buckingham Palace către familia ei, fiind semnată de Keeper of the Privy Purse, dovedindu-se astfel legătura dintre regalităţile britanice şi strămoşii ei.

Pentru acest eveniment, Kate a reciclat o rochie Jenny Peckham, într-o nuanţă de albastru regal, pe care a purtat-o pentru prima oară în timpul turneului regal din Canada, din anul 2016. Ea şi-a completat look-ul cu o pereche de stilettos nude şi un clutch asortat.