News

Legătura dintre Frank Sinatra şi Marilyn Monroe. Au fost amanţi, apoi au avut o relaţie "profesională" avantajoasă: "El o 'plasa' prietenilor..."

Legătura dintre Frank Sinatra şi Marilyn Monroe. Au fost amanţi, apoi au avut o relaţie "profesională" avantajoasă: "El o 'plasa' prietenilor..." camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

58 de ani au trecut de la moartea ei, dar Marilyn Monroe continuă să creeze suspiciuni privind viaţa sa atât de tumultoasă, una expusă în lumina reflectoarelor. Se ştie că a avut o relaţie intensă, pasională cu Frank Sinatra, dar, dincolo de aparenţe, ar fi existat şi o relaţie 'profesională', una cu beneficii avantajoase. 

Cine nu a văzut poze cu celebra Marilyn Monroe, cine nu a văzut filmele în care a jucat sau cine nu a citit măcar o dată despre viaţa intensă pe care a trăit-o? Mulţi şi-au dat şi cu presupusul despre aventurile pe care le-a avut, despre iubirile pasionale, unele dintre ele interzise la acea vreme. Se ştie clar de relaţia pe care care a avut-o cu Frank Sinatra, din anul 1954 au făcut cunoştinţă.

Amândoi făceau furori la acea vreme, el cu vocea şi talentul înnăscut, iar ea cu farmecul ei, cu formele şi cu rafinamentul deosebit. Pe atunci, el era considerat  afemeiatul Hollywoodului, iar Monroe era blonda irezistibilă care punea pe jar întreaga industrie cinematografică americană a secolului trecut. Au fost amanţi, s-au iubit pasional, dar se pare că au trecut şi la alt nivel al relaţiei...o relaţie 'profesională'.

Frank Sinatra a împărţit patul cu ea, i-a dat sfaturi în carieră, dar a fost, oarecum, şi peştele ei, pa­sând-o ca pe o prăjitură delicioasă amicilor lui pe care voia să îi impresioneze: 'O plasa prietenilor lui influenţi, pe care voia să îi impresioneze sau cărora dorea să le intre în graţii '.

Prietenul lor comun, actorul Peter Lawford, fostul soţ al Patriciei Kennedy, a dezvăluit că ar fi existat o reală iubire între ei, dar nu procedau deloc ca un cuplu obişnuit: "S-au folosit unul de altul în mod frecvent şi fără remuşcări. Dar a fost şi o afecţiune re­ală între ei. Frank şi Ma­rilyn au fost cu adevărat îndrăgostiţi unul de altul, dar nu într-un mod tradiţional. El o pasa şi prietenilor lui influenţi, iar ei nu părea că-i pasă cu cine se culcă. Ea adora influenţa lui Frank şi faptul că îi făcea cunoştinţă cu bărbaţi bogaţi şi puternici. Iar lui îi plăcea că o are la dispoziţie pe cea mai sexy femeie din lume"

Frank Sinatra o chema pe Marilyn Monroe la sindrofii cu ştaif, frecventate de politicieni şi mafioţi. Acolo, el cânta şi întreţinea atmosfera la masa boşilor, iar la spartul petrecerii, aranja ca amicii lui să beneficieze de “servicii complete” din partea celei mai sexy femei a acelor vremuri. Pe lunga listă de clienţi cu care ar fi cuplat-o cântăreţul pe blondă apar, alături de numele gangsterilor vremii, şi cele ale fraţilor Kennedy: preşedintele JFK şi procurorul Bobby Kennedy. 

A profitat Frank Sinatra de pe urma lui Marilyn Monroe? Câteodată da, altădată nu... Cert este că între cele două staruri existau şi mo­mente de prietenie sinceră. Când ea era de­primată şi avea gânduri suicidale din cauza relaţiilor romantice eşuate, Frank era acolo cu un umăr pe care ea putea plânge. Când astfel de sentimente îl copleşeau chiar şi pe cântăreţul cu 11 ani mai în vârstă, în special din cauza divorţului de Ava Gardner, Monroe ştia cum să-l consoleze. 

S-a iubit cu J.F. Kennedy, dar şi cu soţia preşedintelui! Atrasă de femei, Marilyn Monroe a avut aventuri şi cu superbele Brigitte Bardot şi Elizabeth Taylor

“Ştiu că n-o să fiu niciodată fericită, dar măcar o să fiu gay!”, obişnuia să spună sex simbolul Vechiului Hollywood. Şi s-a ţinut de cuvânt! Pe lângă numeroasele relaţii intime pe care le-a avut cu bărbaţi celebri - printre care Elvis, Frank Sinatra, Joe DiMaggio şi preşedintele american Kennedy - Marilyn se putea mândri cu aproape la fel de multe aventuri cu femei frumoase şi faimoase.

Jacqueline Kennedy

Ştim cu toţii despre aventura pe care actriţa a avut-o cu J.F. Kennedy, ba chiar şi despre cea cu fratele preşedintelui american am aflat, însă cine şi-ar putea imagina că seducătoarea Marilyn a ajuns să o cucerească până şi pe soţia primului om în stat?! Ce-i drept, Jacqueline Kennedy nu a fost o biată victimă în mariajul cu JKF, ci şi-a căutat şi ea plăcerea pe oriunde putea, în timp ce soţul ei o înşela în mod repetat.

Foto: Profimedia

Modifică Setările