News

Legătura incredibilă dintre Răzvan Ciobanu şi locul accidentului mortal! Designerul frecventa acea zonă

Legătura incredibilă dintre Răzvan Ciobanu şi locul accidentului mortal! Designerul frecventa acea zonă camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Celebrul designer şi critic de modă Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019, el pierzându-şi viaţa într-un accident auto care a avut loc la intrarea în Săcele, în judeţul Constanţa.

Din câte se pare, Răzvan Ciobanu a participat la mare la Sunwaves, după care ar fi plecat, potrivit celor de la Antena 1, cu maşina unei prietene, către Bucureşti. Designerul ar fi greşit drumul şi s-ar fi îndreptat spre Săcele, însă sursa citată notează că zona în care a murit Răzvan Ciobanu era cunoscută de el.

Potrivit informaţiilor oferita la Observatorul de la ora 13.00, Răzvan Ciobanu ajutase în trecut o familie din Săcele, el fiind văzut de mai multe ori în acea zonă. Din păcate, de această dată acest drum i-a fost fatal!

Informaţii contradictorii apar însă în privinţa maşinii pe care o conducea Răzvan Ciobanu, dar şi în privinţa unui act de identitate descoperit în autovehicul. Cei de la Cancan notează că în maşină ar fi fost găsit un buletin de Bucureşti, ale unui bărbat cu iniţialele I.C., în timp ce Adevărul notează că buletinul era al unei persoane din Călăraşi.

Modifică Setările