Royals

Legătura specială dintre Ronald Reagan şi regina Elisabeta. Cum obişnuiau să se distreze

Legătura specială dintre Ronald Reagan şi regina Elisabeta. Cum obişnuiau să se distreze

Deşi familia Reagan a părăsit Casa Albă în 1989, asta nu a pus capăt prieteniei  cu monarhul britanic. Ronald şi Elisabeta au continuat să se viziteze, să ciocnească un pahar şi să râdă fără măsură.

Fostul asistent de la Casa Albă, Mark Weinberg, a dezvăluit câteva detalii despre prietenia celor doi.

„Chiar dacă face parte din familia regală, Elisabeta nu a fost niciodată o fire pretenţioasă, ci mai degrabă sensibilă. Exact asta i-a plăcut fostului preşedinte la ea”.

În cartea Movie Nights With the Reagans, Weinberg mai dezvăluie că Ronald admira la Elisabeta şi pasiunea ei pentru echitaţie. De fapt, orele de călărie cu regina erau, de departe, amintirile preferate ale preşedintelui.

Familia Reagan era, de asemenea, în relaţii bune cu soţul monarhului, prinţul Philip. Deşi era temperamental, ursuz şi uneori nerăbdător, cuplul prezidenţial nu rata întâlnirile cu acesta şi cu Regina şi îi găzduia în mod regulat. De multe ori, la evenimentele somptuoase,toţi cei prezenţi erau de obicei şocaţi de limbajul deocheat al soţului reginei, dar păreau să se distreze şi râdeau la glumele lui.

Regina râdea cel mai mult. Un bărbat din serviciul secret mărturisea că era prima dată când o vedea zâmbind.

Nancy Reagan era o prietenă apropiată a prinţului Charles. Timp de 20 de ani, ei şi-au povestit viaţa în scrisori. Şi această corespondenţă era plină de detalii! Într-una din scrisori, fiul reginei îi împărtăşea amănunte despre căsătoria sa dezastruoasă cu soţia de atunci, prinţesa Diana. "Într-o zi vă voi spune întreaga poveste. Este un fel de tragedie greacă şi ar face cu siguranţă o piesă foarte bună!”.

 
 
 
 

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările