Gossip

Leo DiCaprio are probleme de sănătate grave? Iată imaginea care i-a îngrijorat pe fani!

Leo DiCaprio are probleme de sănătate grave? Iată imaginea care i-a îngrijorat pe fani!

Exclusive... 52142726 Actor Leonardo DiCaprio was spotted out riding a citi bike in New York City, New York on August 6, 2016. He wore a baseball cap, white shirt, and black shorts while he was out. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

De când a câştigat Oscarul, Leo a fost văzut rareori în public, refuzând să mai ia parte la evenimente de la Hollywood. Ba mai mult, s-a despărţit şi de iubita sa, modelul Nina Agdal, cu care – speram noi – să aibă o relaţie de durată care să ducă la căsnicie. Leo, zilele trecute Ei bine, dacă vă întrebaţi ce mai face actorul, trebuie să precizăm că nu ştim exact. Ştim doar că filmul ”The Black Hand”, în care joacă, este în pre-producţie, adică o să mai dureze până să fie lansat. Aşadar, ce mai face acum Leo? Mai nimic! Paparazzi l-au surprins, zilele trecute, pe străzile aglomerate ale New Yorkului, mergând de unul singur şi ascultând muzică.

Asta nu e chiar ieşit din comun pentru el. Ceea ce a atras atenţia, însă, a fost faptul că acesta prezenta o umflătură la nivelul pieptului, despre care fanii internauţi spun că ar fi un monitor cardiac. Aşadar, să aibă actorul probleme de sănătate?

Nu ştim nici acest lucru, însă sunt voci care spun că, de fapt, acela ar fi un device pentru sportivi, menit să monitorizeze ritmul cardiac. Rămâne de văzut, aşadar, câtă vreme va mai purta Leo acel monitor şi dacă e vorba de o problemă de sănătate sau un control de rutină.

foto: Unilad

Modifică Setările