Vedete

Leo Iorga, în cârje pe scenă! A ajuns de la spital, la concert, dar a rezistat să cânte doar o piesă

Leo Iorga, în cârje pe scenă! A ajuns de la spital, la concert, dar a rezistat să cânte doar o piesă

Ce nu fac artiştii de dragul muzicii! Pasiunea pentru meseria lui de bază şi respectul pentru public sunt mai importante pentru Leo Iorga (54 de ani) decât propria sănătate! Vineri, 31 mai, artistul a cântat în faţa a 25.000 de oameni, în cadrul Diskoteka Festival, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 şi ’90.

Pe scenă a urcat şi Leo Iorga, a cărui prezenţă a animat Stadionul „Dan Păltinişanu“, acolo unde a avut loc festivalul. Cine nu tresare când aude şlagărul "Trenul pierdut", lansat în 1991, pe vremea când Leo scria istorie cu trupa Compact?

Din păcate, starea de sănătate nu i-a permis artistului să cânte decât această piesă, Leo Iorga rezistând eroic, în picioare, deşi avea piciorul imobilizat în orteză. Şi-a făcut intrarea în scenă cu ajutorul cârjelor, însă apoi a renunţat la ele. La final, însă, le-a cerut, folosind din plin ironie şi autoironie: "Aduceţi-mi chitara". Tot el le-a spus miilor de fani că a venit în faţa lor direct de la spital, loc care a devenit pentru Leo, în ultimii ani, o doua casă.

Iată un VIDEO cu prestaţia lui Leo Iorga pe scenă