News

Leo Iorga, internat de urgenţă. Cu ce afecţiune se luptă din nou artistul

Leo Iorga, internat de urgenţă. Cu ce afecţiune se luptă din nou artistul

Leo Iorga trece din nou printr-o situaţie dificilă. Artistul a fost internat de urgenţă după ce medicii au depistat că are din nou probleme cu singurul plămân pe care îl mai are. 

"Leo este la spital, starea lui este stabilă. Se pare că pneumonia făcută în august a reaparut. Echipa medicală este profesionistă şi se ocupă de Leo cu multă atenţie'', a fost mesajul postat de un apropiat al artistului.

Fiul muzicianului şi-a arătat dezamăgirea după ce a fost nevoit să aştepte timp 40 de minute salvarea care urma să îi ducă tatăl la spital. "Aşteptăm ambulanţa de 40 de min; nu zic că tata o fi mai special prin prisma faptului că e artist, doar că boala şi contextul în care se afla momentan necesită o urgentare, are nevoie de oxigen pentru un transport la spital, pe care eu, cu maşina, nu-l pot face (nu am un tub de oxigen în maşină). Tata are cancer, un singur plămân şi multe operaţii la activ ... de vreo 8 ani jumate
Îl puteţi ajuta pe Leo cu ganduri pozitive şi rugandu-vă pentru sănătatea lui. Vă mulţumim pentru înţelegere. Doamne ajută!", a scris unul dintre prietenii artistului pe un cont de socializare.

Leo Iorga a trecut în luna august, în Germania, şi printr-o intervenţie la picior. "Operaţia la piciorul stâng al lui Leo a decurs bine, acum el se află în perioada de recuperare medicală. Să ştiţi că citeşte tot ce scrieţi pe această pagină, ştie că îl iubiţi. Ascultă şi respectă sfatul medicilor, suportă cu mult curaj, cu răbdare şi cu speranţă tratamentul care îi e administrat. Îşi doreşte să revină pe scenă, în faţa publicului care îl iubeşte şi pe care îl iubeşte'', spuneau atunci apropiaţii.

 

Modifică Setările