News

Leonard Miron împlineşte 50 de ani, pe care i-a sărbătorit în avans la Bucureşti FOTO&VIDEO

Leonard Miron împlineşte 50 de ani, pe care i-a sărbătorit în avans la Bucureşti FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Stabilit la Londra de ani buni, fostul prezentator de la TVR a aniversat în ţară schimbarea prefixului.

Vesel, energic şi dezinhibat! Inepuizabilul Leonard Miron este neschimbat şi la trecerea pragului celor 50 de ani şi, de bună seamă, asta se datorează vieţii pe care o duce alături de partenerul său, Miguel, dar şi noii sale cariere de promoter de vacanţe pe vase de croazieră.

Dar chiar dacă fostul prezentator de la TVR şi-a găsit adevărata împlinire peste hotare, a preferat ca această zi de naştere cu simbolistică să o sărbătorească în avans alături de vechii prieteni şi colaboratori din România.

Aşa se face că Leonard Miron a revenit în ţară pentru câteva zile memorabile, iar sâmbătă i-a invitat la un chef cu ştaif la Le Chateau, o locaţie selectă din Bucureşti, dress-code-ul petrecerii fiind black&white.

Cum era de aşteptat, de la petrecerea lui n-au lipsit vechii săi prieteni din TVR, precum Iuliana Marciuc şi Cristina Şoloc, dar şi vedete precum Dana Săvuică, Maria Andrei, Geanina CorondanCristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, Oana Turcu şi Cristian Brancu.

"Ce seară memorabilă ne-a oferit Leonard Miron la aniversarea celor 50 de primăveri ale sale! Şi-a strâns în jurul lui prietenii, foştii colegi din televiziune şi oamenii care au contat pentru el în ultimii ani şi a reuşit să ne facă absolut pe toţi să trăim emoţie şi bucurie. Impresionant! N-am mai văzut foarte demult o sală întreagă dansând. Mulţumim, Leo! Ai fost şi ai rămas unic. La mulţi ani, cu sănătate, cu bucurii, împliniri şi prietenii aproape!", a notat Cristina Şoloc pe pagina ei de socializare, în dreptul câtorva instantanee de la petrecerea de la Le Chateau.

"La o petrecere dedicată unui om special. Profesionalism, nobleţe sufletească şi un caracter rar. Sunt doar câteva din calităţile tale excepţionale. La mulţi ani, Leonard Miron! Sănătate şi fericire!", i-a transmis şi Mădălin Ionescu, via Facebook.

Leonard Miron va împlini 50 de ani peste 2 luni, când va fi (cum altfel?) pe un vas de croazieră alături de iubitul său, Miguel.

Comentarii

Modifică Setările