Gossip

Leonardo DiCaprio e un împuţit!

Acesta e verdictul pe care l-a dat prietena actorului, care se plânge că starul hollywoodian sare peste duşul zilnic şi nu prea foloseşte deodorantul.

Dacă ar ştii fanele lui Leo că idolul lor, pe care-l consideră un sex symbol în toată regula, este un nespălat, şi-ar mai potoli entuziasmul în ceea ce-l priveşte. Un ecologist convins, se pare că Leo face economie la apă şi săpun, conform celor declarate de prietena lui, modelul Erin Heatherton.

„Dragostea pe care o are Leonardo pentru natură i-a schimbat radical viaţa actorului, iar acest lucru are un impact nedorit asupra relaţiei sale amoroase. El face duş doar de câteva ori pe săptămână, pentru a nu consuma prea multă apă, şi consider că deodorantul nu este natural”, a declarat un apropiat de-ai vedetei pentru „The Enquirer”.

„Erin ţine foarte mult la el, dar ea începe să creadă că Leo iubeşte natura mai mult decât pe ea. Erin i-a cerut să aibă mai multă grijă de igiena sa. Dacă nu-şi schimbă obiceiurile, va ajunge să o gonească de lângă el pe femeia visurilor lui”, a adăugat sursa.