Gossip

„Leonardo DiCaprio nu e bun în pat!” Cine a făcut afirmaţia şi cum a reacţionat reprezentantul actorului

„Leonardo DiCaprio nu e bun în pat!” Cine a făcut afirmaţia şi cum a reacţionat reprezentantul actorului camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

O fie el cuceritorul topmodelelor şi unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale, însă Leo nu primeşte superlative şi când vine vorba despre priceperea lui de a-şi satisface partenera. Cel puţin asemenea acuzaţie i-a fost făcută, în urmă cu câteva zile, de o persoană prea puţin cunoscută, dar care deţine informaţii de preţ chiar de la o fostă iubită de-ale actorului.

A apărut un filmuleţ pe TikTok, care a devenit viral după ce o anume Star a comentat despre cum se descurcă DiCaprio între aşternuturi. De unde ar ştii ea aşa ceva? Ei bine, Star este nepoata actriţei Julianne Hough, care a avut o relaţie intimă cu superstarul şi s-a apucat apoi să comenteze, cu membrii familiei, despre întreaga ei experienţă intimă cu fostul ei iubit.

“Mătuşa mea s-a culcat cu Leonardo DiCaprio”, a declarat, pe TikTok, nepoata lui Julliane Hough. „Şi se pare că nu e deloc bun în pat!”, a adăugat aceasta.

Star a participat la un soi de concurs care le provoca pe rudele vedetelor să dezvăluie lucruri necunoscute despre celebrităţi. După ce s-a lăudat că i-a cunoscut pe Derek Hough, Nina Dobrev, Nikki Reed şi pe Ian Somerhalder, prin intermediul mătuşii ei faimoase, tânăra a aruncat bomba despre Leo. Clipul ei a devenit viral la scurt timp de la postare, motiv pentru care a fost şters ulterior.

Cât adevăr poate fi în declaraţia tinerei Star?

Modifică Setările