Spectacole

Les Elephants Bizarres deschid concertul Iyeoka

Les Elephants Bizarres deschid concertul Iyeoka

După succesul înregistrat cu lansarea albumului „Zoologic” şi a single-ului „În culori”, trupa a fost aleasă pentru a deschide concertul de la Bucureşti al artistei americane din 12 aprilie.

Organizatorii au propus mai multe trupe pentru deschiderea recitalului, dar Iyeoka împreună cu agenţia sa de management a ales Les Elephants Bizarres, pentru „diversitatea stilistică şi influenţele multiculturale care se răsfrâng în piesele trupei”.

Cele două trupe mai au în comun energia debordantă pe care o manifestă pe scenă şi căldura pe care o transmit publicului.

Aşadar, publicul care şi-a cumpărat bilet pentru concertul ce va avea loc sâmbără, 12 aprilie, în Hard Rock Cafe, va primi două recitaluri de excepţie: Les Elephants Bizarres şi Iyeoka & The Rock by Funk Tribe. Iyeoka va oferi publicului, în afară de hiturile care au făcut-o cunoscută în întrega lume – ”Simply Falling”, ”Say Yes”, ”Revolution” - şi piese noi, creaţii proaspete care vor apărea probabil pe următorul album al artistei.

Biletele costă după cum urmează: cu loc la masă 80 de lei, fără loc 60 de lei (în presale), respectiv 90 de lei şi 70 de lei în ziua evenimentului şi la intrare.

Biletele cu loc la masă sunt disponibile doar pe www.iabilet.ro, la Hard Rock Café şi în reţeaua de magazine UMAN din toată ţara, iar biletele fără loc sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro, dar şi în Magazinele Diverta din toată ţara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu din Bucuresşti, Magazinele Orange, Vodafone şi Germanos, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, magazinele InMedio şi în oficiile Poştei Române.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Bosquito, după 15 ani

Spectacole

Bosquito, după 15 ani

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

Modifică Setările