Royals

Letizia a purtat alb imaculat la un eveniment oficial. Costumul cu un croi modern i-a venit ca turnat

Letizia a purtat alb imaculat la un eveniment oficial. Costumul cu un croi modern i-a venit ca turnat

King Felipe VI and Queen Letizia of Spain attend the presentation of the Electronic Biographical Dictionary of the Royal Academy of History at El Pardo Palace in Madrid, Spain, May 3, 2018. Photo by Archie Andrews/ABACAPRESS.COM

Este regina stilului, iar fiecare apariţie a Letiziei este o sursă de inspiraţie pentru doamnele de pretutindeni. De o eleganţă aparte, mereu apreciată pentru outfiturile pe care le poartă la evenimente şi la curent cu tot ceea ce mişcă în industria fashion, Letizia reuşeşte să ţină pasul cu modă.

Cea mai recentă apariţie a sa a fost una conservatoare, dar cool în acelaşi timp. Cuminte dacă ţinem cont de costumul din două piese, sacou şi pantaloni, dar inedit prin faptul că a purtat alb imaculat. A ales un sacou cambrat şi o pereche de pantaloni palazzo, topul din mătase albă dând un aer rafinat ţinutei. De asemenea, pantofii cu toc, culoarea caramelului, geanta în două nuanţe, asortată perfect la acest outfit, dar şi cerceii preţioşi, au ajutat-o să se facă remarcată.

Regina Letizia şi soţul său, Regele Felipe al Spaniei, au participat astăzi la un eveniment la Muzeul El Pardo din Madrid, la care au luat parte o mulţime de oficiali. Aşa că ţinuta aleasă de regină a fost perfectă pentru o întâlnire în mijlocul zilei, una de stat.

Foto: Hepta, Casa de S.M. el Rey

Modifică Setările