Royals

Letizia, apariţie WOW într-o ţinută foarte colorată, cu forme geometrice

Letizia, apariţie WOW într-o ţinută foarte colorată, cu forme geometrice

MADRID, SPAIN - MAY 07: Queen Letizia of Spain attends 10th 'Proyectos Sociales Banco de Santander' awards at Las Alhajas Palace on May 7, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Nu ne plictiseşte. Letizia a reuşit din nou să se facă remarcată prin felul în care arată şi se îmbracă. Invitată de onoare la o gală de premiere în Madrid, regina a întors toate privirile într-o ţinută de podium. A urcat pe scenă pentru a desemna câştigătorul marelui premiu , iar toată lumea i-a admirat outfitul colorat şi foarte chic.

A ales câteva piese vestimentare mai extravagante şi cu această combinaţie nu putea da greş. Mai ales că bluza şi fusta au fost imprimate cu forme geomtrice în culori puternice, contrastante. A purtat cele mai cool haine din noua colecţie Hugo Boss, un pulover cu mâneca scurtă în combinaţie de alb, mov vibrant şi oranj, asortat la o fustă din piele cu inserţii la buzunare şi talie în aceleaşi culori electrice.

Este regina combinaţiilor chic, iar pantofii nu puteau fi unii care să nu se coordoneze perfect cu restul elementelor. Letizia a încălţat o pereche de stiletto culoarea caramelului, cu barete în formă de x, creaţi de Magrit. A fost wow!

Foto: Hepta, Getty Images

Modifică Setările