Vedete

Liam Payne, dezvăluiri despre relaţia cu Naomi Campbell. Artistul are parte de sex sălbatic

Liam Payne, dezvăluiri despre relaţia cu Naomi Campbell. Artistul are parte de sex sălbatic

În urmă cu aproximativ o săptămână, presa din întreaga lume nota că Liam Payne, fost cântăreţ în trupa One Direction, şi supermodelul Naomi Campbell ar forma un cuplu, după ce au fost văzuţi de mai multe ori împreună.

Din câte se pare, cei doi au petrecut inclusiv revelionul împreună, iar relaţia lor ar fi prins contur în urmă cu aproximativ două luni. Între timp, ei şi-au trimis mai multe comentarii pe reţelele de socializare, iar apropiaţii lui Liam Payne fac lumină în acest caz, chiar dacă nici artistul, nici Naomi Campbell nu au vrut să recunoască oficial că formează un cuplu.

Potrivit jurnaliştilor de la The Sun, care sunt citaţi de The Mirror, apropiaţii lui Liam Payne au spus că artistul le-a dezvăluit că se înţelege perfect cu Naomi Campbell şi că alături de ea are parte sex sălbatic aşa cum n-a mai făcut niciodată.

Deşi îi despart 23 de ani, Liam Panyne având 25 de ani, în timp ce Naomi Campbell are 48 de ani, cântăreţul spune că are alături o femeie minunată, care este foarte frumoasă.