News

“Libertatea mai presus decât viaţa.” Ce vedetă refuză izolarea în plină pandemie? Actriţa locuieşte cu tatăl ei, care are leucemie

“Libertatea mai presus decât viaţa.” Ce vedetă refuză izolarea în plină pandemie? Actriţa locuieşte cu tatăl ei, care are leucemie

Este vorba despre Evangeline Lilly, starul serialului Lost, care nici nu vrea să audă de izolare, carantină sau protecţie în plină pandemie. Şi asta în ciuda faptului că locuieşte cu tatăl ei, care suferă de leucemie în ultimul stadiu şi este extrem de vulnerabil în faţa noului coronavirus.

În timp ce întregul showbiz american îndeamnă la autoizolare şi protecţie sporită în faţa COVID-19, există şi celebrităţi care fac notă discordantă de la trendul obişnuit. World Health Organisation face constant apel la oamenii din toate ţările să practice distanţarea social şi să stea acasă în această perioadă, pentru a încetini viteza cu care se transmite virusul cu potenţial fatal. Cu toate astea, actriţa de 40 de ani nu şi-a schimbat cu nimic programul zilnic, ducându-şi copiii la toate activităţile lor sportive şi artistice, ca în mod obişnuit.

“Tocmai ce mi-am lăsat copiii în tabăra de gimnastică. Şi-au spălat cu toţii mâinile înainte de-a intra. Acum se joacă împreună şi râd. #nimicnusaschimbat”, a postat starul hollywoodian. Însă cum rămâne cu distanţarea socială, cu evitarea formării unor grupuri de oameni pentru a împiedica răspândirea virusului?

Întrebări asemănătoare i-au pus şi fanii actriţei, care s-au arătat nedumeriţi şi chiar critici la adresa atitudinii mult prea relaxate a lui Lilly. În încercarea de-a răspunde admiratorilor ei îngrijoraţi, Evangeline face cunoscut un fapt care ridică şi mai multe semne de întrebare legate de refuzul ei de-a se proteja pe ea şi pe cei din jurul ei.

Actriţa a dezvăluit că ea locuieşte cu tatăl ei care are leucemie în stadiul patru, după care a adăugat următoarele: “Sunt imună la compromisuri. Am doi copii mici. Unii oameni pun mai presus viaţa decât libertatea, dar mai sunt şi alţii care preţuiesc libertatea mai mult decât viaţa lor. Cu toţii facem alegerile care ne convin nouă.”

Vedeta din Lost se refetă la COVID-19 ca la o simplă răceală şi e convinsă că guvernul încercă să controleze prea mult populaţia, închizând state din SUA.  

“În situaţia actuală pare că se aplică legea marţială, iar eu nu mă simt prea confortabil cu asta. Şi totul din cauza unei răceli!”, ne ia prin surprindere actriţa. “Haideţi să fim vigilenţi acum! Şi buni. Să nu-i scăpăm din priviri pe conducătorii noştri, ca să ne asigurăm că nu profită de aceste momente pentru a ne priva de mai multe libertăţi şi a acapara şi mai multă putere.”

Dând de bănuit să se gândeşte la o teorie a conspiraţiei în ceea ce priveşte această criză medicală, vedeta a adăugat: “Să fim serioşi, apare câte ceva în fiecare an electoral!”

Noul coronavirus a infectat mai mult de 227.000 de oameni în întreaga lume, dintre care 9.300 au murit deja încă din decembrie 2019, când s-au înregistrat primele cazuri în China.

foto - Profimedia, Instagram

#eOksaStamAcasa

Modifică Setările