News

Liderul trupei Compact, Paul Ciuci, îşi creşte singur fiica

Liderul trupei Compact, Paul Ciuci, îşi creşte singur fiica

Puţină lume a ştiut că artistul şi soţia sa, Monica, nu se mai înţeleg bine. Cert e că, după 14 ani de căsnicie, cei doi au divorţat, iar tribunalul i-a încredinţat cântăreţului custodia fetei lor, Vanessa.


Paul Ciuci, vocea inconfundabila a trupei Compact, a avut o viaţă sentimentală discretă. El s-a însurat târziu, la 41 de ani, în 1997, cu iubita sa, Monica, cu care era împreună de peste zece ani. Monica i-a dăruit lui Paul o fetiţă, pe Vanessa, la trei luni dupa cununia civilă.

Familia Ciuci a locuit la Deva, oraşul natal al Monicăi, deşi artistul era originar din Câmpia Turzii. După 14 ani de căsnicie, Paul a hotărât să divorţeze de Monica în 2011, eveniment de care nu au aflat decât cei foarte apropiaţi lui.

Lucru mai puţin obişnuit, judecătorii au decis să-i încredinţeze bărbatului, spre creştere şi educare, pe Vanessa, care la vremea aceea avea 14 ani. De altfel, Paul Ciuci mărturisea într-un interviu că nu nu poate onora toate turneele la care este invitată trupa Compact, pentru că trebuie să stea cu Vanessa, dezvăluie WowBiz.ro.

Foto: pagina personală, wowbiz.ro, newsring.ro

Modifică Setările