News

Lidia Buble a leşinat pe scenă: „N-am realizat ce s-a întâmplat, m-am trezit în culise“

Lidia Buble a leşinat pe scenă: „N-am realizat ce s-a întâmplat, m-am trezit în culise“

Lidia Buble, Dorian Popa şi Pepe şi-au amintit de momentele mai puţin plăcute de care au avut parte în viaţa de artist. Cei trei juraţi de la „Next Star“ au povestit când şi cum au căzut pe scenă în timpul concertelor!

„Eram la Premiile MTV România, în 2004, cred, şi tocmai primisem un premiu. În scenă era o gaură, nu mai ştiu cine o făcuse înaintea mea, cred că un artist de afară, dar nu mă anunţase nimeni de existenţa ei. Şi, în timp ce cântam, am căzut sub scenă, frate. O jumătate de piesă am cântat de sub scenă“, a povestit Pepe.

Dorian Popa şi-a amintit că el a căzut pe spate în timpul unui concert pe care îl susţinea la Bacău, iar Lidia Buble a afirmat că a leşinat pe scenă: „Eu am leşinat pe scenă, acum doi ani, într-o vară. Era foarte, foarte cald şi, la ultima piesă, pur şi simplu am căzut din picioare. Nici n-am realizat ce s-a întâmplat, m-am trezit în culise“.

„Altă dată m-am grăbit să ajung la scenă, am sărit un gard şi mi s-au rupt pantalonii între picioare. Aşa am cântat“, a adăugat Pepe amuzat.