Agenda

Lidia Buble, colaborare cu Disney Channel pentru un nou serial animat VIDEO

Lidia Buble, colaborare cu Disney Channel pentru un nou serial animat VIDEO

Artista a intrat în jocul celor de la Disney Channel şi s-a lăsat vrăjită de lumea desenelor animate.

Cântăreaţa Lidia Buble interpretează melodia din genericul unui nou serial animat de comedie şi aventură, "Povestirile Răţoiului", ce are premiera la Disney Channel, în 16 aprilie, la ora 17:00. Artista a înregistrat şi un videoclip muzical dinamic, în stilul revistelor de benzi desenate cu celebrii Scrooge şi Donald Duck şi este disponibil pe Youtube şi pe canalul TV Disney Channel.

“Când am primit propunerea de a cânta piesa din genericul serialului, am fost foarte entuziasmată, căci "Povestirile Răţoiului" a fost serialul cel mai îndrăgit din toată copilăria mea. Abia aşteptam să dau vestea tuturor fraţilor şi surorilor mele. Obişnuiam să împrumutăm DVD-ul de la bibliotecă şi ne uitam cu toată familia. Iar la finalul fiecărui episod, discutam cu tata ce învăţături putem lua din aventurile lui Scrooge şi ale celor 3 nepoţi poznaşi,” a declarat Lidia Buble.

Serialul prezintă aventurile îndrăzneţe ale celui mai cunoscut trilionar din Duckburg, Scrooge McDuck în jurul lumii. El este în permanenţă însoţit de cei trei strănepoţi neastâmpăraţi - Huey, Dewey şi Louie, de nepotul său temperamental, Donald şi personalul de încredere de la Conacul McDuck. După ce o reuniune de familie care trebuia să se întâmple de multă vreme îi aduce laolaltă pe Scrooge, pe Donald şi pe nepotii săi, familia de raţe începe o viaţă mult mai incitantă decât şi-au imaginat vreodată. Programul celebrează familia şi prietenia umărind personajele în aventuri pline de umor şi mister.

Modifică Setările