News

Lidia Buble, goală complet pe internet! Iată cât de sexy este iubita lui Răzvan de la Neatza

Lidia Buble, goală complet pe internet! Iată cât de sexy este iubita lui Răzvan de la Neatza camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Răzvan Simion şi Lidia Buble trăiesc de mai mulţi ani o frumoasă poveste de dragoste, însă artista ştie şi cum să le aprindă imaginaţia fanilor ei.

În weekend, Lidia Buble s-a aflat în Chişinău, acolo unde a susţinut un concert, iar artista nu a ratat ocazia de a se fotografia sexy pentru fanii ei.

Iubita lui Răzvan de la Neatza a postat o fotografie realizată în oglinda aburită de la baia camerei de hotel în care s-a cazat, Lidia Buble lăsându-şi la vedere formele bine conturate. Imaginea a strâns rapid aproape 30.000 de like-uri şi sute de comentarii. Dacă majoritatea fanilor au apreciat fotografia, au existat şi voci care au pus-o la zid pe artistă, din cauza faptului că apare goală complet pe internet.

În vara acestui an, Lidia Buble a mai postat o fotografie sexy pe Instagram, însă atunci ea apărea în lenjerie intimă. Şi în acea imagine, artista era fotografiată tot în oglindă.

Modifică Setările