Multimedia

Lidia Buble, într-un videoclip conceput de Răzvan Simion

Lidia Buble, într-un videoclip conceput de Răzvan Simion

Relaţia dintre cei doi a trecut la un nou nivel, dovadă şi colaborarea lor profesională. Căci cel mai nou clip al artistei, "Sub apă", este un concept al lui Răzvan Simion.

Piesa a fost compusă şi produsă de Epiq Records, echipa alături de care Lidia a lucrat şi pentru hit-urile "Cămaşa" şi "Sărut mâna, mamă". Versurile piesei vorbesc despre o ceartă între doi îndrăgostiţi, un adevărat război dus într-o relaţie de iubire, aşa ca mulţi dintre admiratorii cântăreţei se vor regăsi în emoţionanta poveste.

Pentru filmări, artista a avut nevoie de lecţii de înot pentru a putea înota cu ochii deschişi, dar şi pentru a-şi ţine respiraţia fără a-şi folosi mâinile. În plus, echipa de filmare a improvizat sub apă o casă întreagă, iar rolul surpriză i-a aparţinut chiar iubitului artistei, Răzvan Simion, prezentatorul matinal de la “Neatza cu Răzvan şi Dani”.

"Sub apă" precede albumul mult aşteptat pe care Lidia Buble îl va lansa în toamna acestui an.

"'Sub apă' este o piesă ce începe încet, încet, să închidă cercul pe care am început să-l 'desenez', împreuna cu echipa mea, Epiq Records, încă de anul trecut, de la 'Cămaşa'. Totul va fi gata în toamnă, când lansez albumul pe care mi l-am dorit atât de mult. Fiecare cântec vorbeşte, într-o mare măsură, şi despre mine, iar 'Sub Apă' este locul în care, pot spune că, îmi găsesc refugiul. Sunt absolut convinsă că toţi cei ce ascultă piesa şi au o relaţie de dragoste îşi caută momente şi locuri unde să fie doar ei cu gândurile lor. Eu am ales varianta "SUB APĂ"! Ceea ce veţi vedea în videoclipul şi piesa lansate se datorează unei mari echipe, cu care am colaborat cu mare drag şi căreia îi sunt profund recunoscătoare pentru rezultatul superb!", spune Lidia Buble.

Modifică Setările