News

Lidia Buble, luată la întrebări de tatăl ei, din cauza relaţiei cu Răzvan! S-au căsătorit cele două vedete?

Lidia Buble, luată la întrebări de tatăl ei, din cauza relaţiei cu Răzvan! S-au căsătorit cele două vedete?

Răzvan Simion şi Lidia Buble au petrecut o frumoasă vacanţă în Maldive, iar cât timp ei se relaxau la plajă, în România apăreau ştiri potrivit cărora prezentatorul de la Antena 1 i-ar fi oferit inelul de logodnă cântăreţei.

Deoarece niciuna dintre cele două vedete nu a negat informaţia, toată lumea a crezut că ei urmează să se căsătorească şi au început să primească telefoane de felicitări. Lidia şi Răzvan nu au fost singurii care au fost felicitaţi, ci şi tatăl artistei, care a fost luat prin surprindere de veste.

Recent, Lidia Buble a fost invitată la o emisiune de la Antena 1, unde a dezvăluit că a fost băgată în şedinţă de tatăl ei, din cauza ştirilor apărute în presă în ultimul timp.

„Doar ne-am jucat de-a mirele şi mireasa. Eşafa albă am primit-o toţi când am ajuns în portul din Maldive. După ce m-am întors din vacanţă am fost acasă la Deva, m-am dus să îmi văd familia, pentru că îmi era foarte dor de ei. Primul lucru pe care l-a făcut tati a fost să mă bage într-o cameră şi mi-a zis să îi arăt mâinile, că a primit un telefon. Mi-a zis că lumea l-a sunat şi l-a felicitat că fata lui s-a căsătorit, iar el s-a blocat. Încă nu avem nimic pregătit sau plănuit legat de nuntă. Nu vreau să grăbesc lucrurile. Nu vreau să fie nimic forţat“, a spus Lidia Buble.