Gossip

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au căsătorit în secret? Iat-o în rochie de mireasă, pe plajă!

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au căsătorit în secret? Iat-o în rochie de mireasă, pe plajă! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Surpriză de proporţii din partea Lidiei Buble şi-a lui Răzvan Simion! Cei doi apar în rolurile de mire şi mireasă, pe o plajă din Maldive. 

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au căsătorit într-o ”ceremonia de probă”! Cel puţin aşa pare din postarea recentă a cântăreţei în mediul online, în care apare îmbrăcată într-o rochie albă, ca de mireasă, pe o plajă exotică, sărutându-se cu alesul inimii sale, prezentatorul de la ”Neaţa cu Răzvan şi Dani”.

Mesajul care a însoţit inedita postare este „2018= Familie, dragoste, binecuvântare. Doamne, îţi mulţumesc!”, ceea ce pare să confirme bănuielile că cei doi s-au căsătorit. De altfel, mesajele felicitare curg în continuu pe pagina artistei de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2018= FAMILIE, DRAGOSTE, BINECUVÂNTARE!❤ DOAMNE , ÎŢI MULŢUMESC 🙏

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble) pe

Totuşi, Lidia Buble explică că va exista, la un moment dat, o nuntă cu adevărat, în România, la care vor participa toate rudele sale: “Vacanţa din Maldive a fost cea mai frumoasă experienţă pe care am trăit-o până acum, de când eu şi Răzvan am început să călătorim şi să ne petrecem timpul liber împreună. Aceasta a reprezentat, de fapt, cadoul lui de ziua mea. Am visat la destinaţia asta, iar iubitul meu a făcut să se împlinească. Nu am făcut nici o nuntă, doar câteva şedinţe foto şi video, pentru a păstra, ca amintire, momentele petrecute acolo. Când şi dacă vom face nunta, cu siguranţă, va fi cu familiile, cu toate rudele şi prietenii, şi nu vom ţine secret. O nuntă, aşa cum m-au învăţat şi îndrumat părinţii, se face «ca la carte», în nici un caz departe de cei dragi sau de ţară, mai ales că, eu sunt strâns legată de ei şi de toată familia, de altfel. Atât rochia mea cât şi ţinuta lui Răzvan ne-au fost oferite de cei de acolo pentru a ne încadra mai bine în peisaj”, a declarat Lidia Buble, la vremea aceea pentru siteul www.dcnews.ro