-

27 iulie, 2010

Un roman poliţist, scris cu mult nerv, care te incită şi te ţine cu sufletul la gură. Din colecţia „Carte de buzunar“, Editura Rao îţi recomandă cartea scriitoarei japoneze Mariko Hashioka, alias Natsuo Kirino, una dintre puţinele autoare de thrillere poliţiste din Asia. Romanul „Afară“ a fost însă atât de bine primit de public, încât a fost distins la el acasă cu premiul pentru cea mai bună ficţiune poliţistă.

Un roman poliţist, scris cu mult nerv, care te incită şi te ţine cu sufletul la gură.

Din colecţia „Carte de buzunar“, Editura Rao îţi recomandă cartea scriitoarei japoneze Mariko Hashioka, alias Natsuo Kirino, una dintre puţinele autoare de thrillere poliţiste din Asia. Romanul „Afară“ a fost însă atât de bine primit de public, încât a fost distins la el acasă cu premiul pentru cea mai bună ficţiune poliţistă.

Destinele a patru femei care lucrează în tura de noapte într-o fabrică se contopesc printr-o crimă feroce. Yayoi, cea mai tânără şi mai atrăgătoare dintre ele, îşi sugrumă, într-un acces de furie, bărbatul care o înşelase şi pierduse toţi banii lor la jocurile de noroc. Ea apelează la Masako, o femeie mai în vârstă şi mai înţeleaptă, a cărei viaţă de familie a luat în ultima vreme o turnură dramatică, ea acceptă s-o ajute să-şi acopere urmele. Pentru a putea scăpa de cadavru, Masako le cere ajutorul lui Kuniko şi Yoshie, alte două colege de fabrică, „torturate“ la rândul lor de nişte tragice întâmplări personale.

Autor: Natsuo Kirino Editura: RAO Nr. pagini: 512 Preţ: 29,99 RON

Foto: Editura RaoRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg