10 piese trendy care nu trebuie să îţi lipsească din garderoba

30 noiembrie, 2023

Nu ai nevoie de sute de piese într-o garderobă pentru că aceasta să fie completă. Dimpotrivă, este de preferat să optezi pentru mai puţine piese, însă acestea să fie uşor de asortat şi să se potrivească stilului tău.

okmagazine ro (1) jpg

Există o mulţime de haine care au trecut deja cu brio proba timpului şi pe care le poţi purta ani în şir, fără teamă că se vor demoda.

Află care sunt cele 10 piese trendy ce nu pot lipsi dintr-o garderobă completă:

Jacheta de damă neagră

Jacheta de damă poate fi o piesă de rezistenţă în garderoba, mai ales în sezonul rece. Achiziţionează astfel de piese din materiale de calitate şi uşor oversize, pentru a le purta uşor cu orice tip de bluză, rochie sau pulover. Dacă îţi doreşti o piesă trendy, pe care să o combini în zeci de feluri, optează pentru o jachetă de damă neagră sau bleumarin. Aceasta merge de minune cu o mulţime de alte culori.

Blugii din denim albastru

O piesă în trend de zeci de ani şi care nu va dispărea prea curând, pantalonul din denim este o adiţie excelentă în orice dressing. Este foarte important să alegi stiluri de blugi clasice. Blugii skinny, straight leg sau boot cut se număra printre acestea. Achiziţionează întotdeauna denim albastru. Acesta este mai uşor de asortat şi nu va ieşi din trend niciodată. Poţi purta blugii din denim albastru cu pulovere, tricouri, bluze elegante, cămăşi sau maiouri, în funcţie de anotimp.

Cizmele de călărie

Cizmele de călărie, din piele sau piele ecologică, se remarcă prin design-ul simplu. De obicei, lungimea acestora nu depăşeşte genunchiul. Se asortează foarte simplu cu rochii, blugi, colanţi groşi sau fuste. Este de preferat să alegi cizme de călărie în nuanţe de maro sau negru, foarte versatile. Astfel de modele nu se demodează uşor şi le poţi combina într-o mulţime de feluri pe toată durata sezonului rece.

Cămaşa albă

Cămaşa albă nu mai este de foarte mult timp o piesă exclusiv bărbătească. În ziua de astăzi, cămaşa şi-a făcut loc în garderoba de damă şi completează ţinute feminine, elegante şi rafinate. Poţi purta o cămaşă albă în zeci de moduri. Asorteaz-o cu blugi, pantaloni de stofă, fuste plisate sau din piele ori colanţi eleganţi.

Dacă nu îţi place să porţi alb, atunci optează pentru alte nuanţe delicate, precum bleu sau roz prăfuit.

Balerinii

Dacă îţi place să porţi încălţăminte comodă, fără să faci compromisuri când vine vorba de eleganță, atunci balerinii reprezintă cea mai inspirată alegere. Achiziţionează balerini din piele sau piele ecologică, cu vârf rotund sau ascuţit, fără prea multe inserţii. Ţinutele în nuanţe cuminţi se pot completa perfect cu balerini coloraţi. Pe de altă parte, o pereche de balerini bej sau bleumarin se vor integra uşor în foarte multe ţinute, indiferent de culoarea hainelor.

Pantalonii din stofa

Pentru ţinute de zi simple şi reuşite, pantalonii de stofă sunt un must. Cum asortezi rapid o pereche de pantaloni din stofa? O poţi face foarte simplu cu o helancă, o cămaşă din bumbac sau un maieu mulat. Ţinutele cu pantaloni de stofă se pot completa cu sacouri

Printre cele mai populare modele de pantaloni de stofă se numără cele cu croi evazat sau skinny.

Tricoul cu decolteu în V

Tricoul din bumbac nu poate să lipsească din dressing. Optează pentru un model cu decolteu în V, din bumbac organic, în culori precum gri, alb sau crem. Îl vei combina uşor cu blugi, pantaloni din stofa, fuste mini sau fuste ecosez.

Geaca de piele

O piesă emblematică în modă feminină este geaca de piele. Poţi achiziţiona un model din piele naturală sau piele ecologică, de preferat uşor oversize. În acest fel, vei putea să asortezi geaca cu pulovere groase sau bluze cu umeri bufanţi. Geaca de piele ar trebui să fie neagră sau maro, mai ales dacă îţi doreşti să o porţi mai mult de câteva sezoane. În general, gecile de piele în culori neon ies rapid din trend.

Rochia de ocazie în tonuri delicate

Ai nevoie de 

Ca să o poţi purta la orice tip de eveniment black ţie, caută un model cu croi simplu, drept sau sirenă, din materiale de calitate. Nu te grăbi să alegi culori prea aprinse, deoarece acestea se demodează uşor. Mai degrabă, caută tonuri delicate, precum bej, roz prăfuit sau argintiu.

Setul din tricot

Setul din tricot este perfect pentru sezonul rece. Caută un model alcătuit dintr-o pereche pantaloni confortabil şi un pulover oversize. Cele mai bune alegeri sunt modelele în culori precum alb, crem, negru sau bleumarin.

Astfel de seturi se asortează uşor cu cizme de zăpadă, adidaşi sau chiar bocanci.

Inspiră-te din lista de mai sus pentru a avea o garderobă modernă, cu piese versatile, pe care să le combini uşor, atât în sezonul rece, cât şi în cel cald.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg