15.000 de oameni l-au văzut pe Fedde Le Grand la White Sensation Show

23 aprilie, 2012
sens white 010 resize jpeg

Pavilionul central al Romexpo a fost invadat în weekend de mii de oameni îmbrăcaţi în alb din cap până în picioare care au venit să asiste la cel mai mare eveniment dance organizat vreodată în România.

Pavilionul central al Romexpo a fost invadat în weekend de mii de oameni îmbrăcaţi în alb din cap până în picioare care au venit să asiste la cel mai mare eveniment dance organizat vreodată în România.

Fedde le Grand, Eric Prydz, Pete Tong şi Hardwell sunt doar câteva dintre DJ-ii veniţi să mixeze la White Sensation, unul dintre cele mai mari evenimente de pe mapamond din domeniul dance. Petrecerea cu iz SF a început puţin după ora 22:00, dar amatorii de distracţie au ajuns cu mult înainte la porţile Romexpo.

image

Majoritatea biletelor puse în vânzare de organizatori s-au epuizat în primele săptămâni. Tichetele rămase au fost vândute aseara chiar la intrarea în pavilion. Iar preţul plătit a fost unul pe măsura spectacolului: între 240 şi 770 de lei de persoană.

vezi aici galeria foto Cei peste 15.000 de oameni, veniţi din intreaga lume, Asia, America sau Australia, au petrecut până la ora 5 dimineaţa, sunetul a fost controlat în 160 de cabine de sunet. Atmosfera a fost întregită de cele 48 de fântâni arteziene care „au dansat“ în ritm cu basul, în timp ce cele 20 de sisteme laser au forfecat întreaga sală. Şi pentru ca showul să fie total, peste 200 de efecte pirotehnice au transformat White Sensation într-un spectacol incendiar.

Evenimentul White Sensations a fost organizat prima dată în anul 2000, la Amsterdam, iar de atunci a ajuns în 20 de ţări şi aproape un milion şi jumătate de oameni au participat la el. Muzica, dansul, teatrul, coregrafia şi spectacolele pirotehnice au transformat White Sensation într-una din cele mai mari pe petreceri dance de pe mapamond.

Foto: Pro FMRecente pe Ok! Magazine

arsinel alexandru jpg
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
camilla 5 profimedia jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
fuste5 jpg
moda66 jpg