25 de ani de la scandalul sexual Monica Lewinsky-Bill Clinton. Ce spune fosta stagiară?

24 ianuarie, 2023
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg

Monica Lewinsky a detaliat ceea ce a "observat și învățat în sfertul de secol care a trecut" de la aventura sa cu fostul președinte american.

La împlinirea a 25 de ani de când relația sa cu fostul președinte Bill Clinton a devenit publică, fosta stagiară de la Casa Albă, Monica Lewinsky (49), a detaliat ceea ce a "observat și învățat" în acest răstimp, într-un articol cu 25 de puncte publicat în revista "Vanity Fair".

"Un lucru pe care toată lumea îl are în comun este că toți am făcut greșeli. Este inevitabil. Obișnuiți-vă cu Arta Greșelii", a scris Monica Lewinsky, a cărei aventură cu Bill Clinton, acum în vârstă de 76 de ani, a ținut prima pagină a ziarelor pe 21 ianuarie 1998 și a dus în cele din urmă la destituirea acestuia.

"Nu poți fugi de povestea ta", a adăugat ea într-o altă secțiune.

"Mi-a luat 22 de ani pentru a putea urmări "The West Wing" - care, da, sunt de acord, a fost genial. (Și, din fericire, nimeni nu purta beretă.)"

Monica Lewinsky a vorbit apoi despre alegerea prietenilor "cu grijă", scriind: "Acum 25 de ani, am avut unul dintre cei mai răi prieteni din lume: Linda 'Iuda, ține-mi berea' Tripp". Menționând că "de atunci a lăsat deoparte resentimentele și amărăciunea care au înconjurat trădarea lui Tripp", Lewinsky a continuat: "Nu am pierdut din vedere cât de norocoasă sunt că am putut avea încredere în oameni noi".

monica lewinsky 1 jpg jpeg

Într-o altă notă, Monica Lewinsky a ironizat relația ei din trecut cu preşedintele Bill Clinton, spunând: "Pe măsură ce trec anii, gustul cuiva în materie de parteneri devine mai bun", și și-a încheiat gândurile scriind: "În cele din urmă, nu știu cum să spun asta decât să fiu directă și insuportabil de banală: Poți supraviețui inimaginabilului".

Privind în urmă, Monica Lewinsky a povestit pentru "People" despre scandalul Clinton: "Pentru mine, la 22 de ani, a existat această combinație între admirația de a fi la Casa Albă, admirația președinției și admirația că acest bărbat care avea o energie și o carismă uimitoare îmi acorda atenție. Am fost îndrăgostită de el, ca mulți alții. Avea o carismă - și era un farmec letal, iar eu eram intoxicată."

De asemenea, Lewinsky a spus că nu mai are nevoie de scuze din partea lui Clinton, declarând: "Dacă aș fi fost întrebată acum cinci ani, ar fi existat o parte din mine care ar fi avut nevoie de ceva - care încă mai dorea ceva. Nu orice fel de relație, dar un sentiment de încheiere sau poate de înțelegere. Și mă simt incredibil de recunoscătoare că nu am nevoie de așa ceva".

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg