25 de ani de la scandalul sexual Monica Lewinsky-Bill Clinton. Ce spune fosta stagiară?

24 ianuarie, 2023
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg

Monica Lewinsky a detaliat ceea ce a "observat și învățat în sfertul de secol care a trecut" de la aventura sa cu fostul președinte american.

La împlinirea a 25 de ani de când relația sa cu fostul președinte Bill Clinton a devenit publică, fosta stagiară de la Casa Albă, Monica Lewinsky (49), a detaliat ceea ce a "observat și învățat" în acest răstimp, într-un articol cu 25 de puncte publicat în revista "Vanity Fair".

"Un lucru pe care toată lumea îl are în comun este că toți am făcut greșeli. Este inevitabil. Obișnuiți-vă cu Arta Greșelii", a scris Monica Lewinsky, a cărei aventură cu Bill Clinton, acum în vârstă de 76 de ani, a ținut prima pagină a ziarelor pe 21 ianuarie 1998 și a dus în cele din urmă la destituirea acestuia.

"Nu poți fugi de povestea ta", a adăugat ea într-o altă secțiune.

"Mi-a luat 22 de ani pentru a putea urmări "The West Wing" - care, da, sunt de acord, a fost genial. (Și, din fericire, nimeni nu purta beretă.)"

Monica Lewinsky a vorbit apoi despre alegerea prietenilor "cu grijă", scriind: "Acum 25 de ani, am avut unul dintre cei mai răi prieteni din lume: Linda 'Iuda, ține-mi berea' Tripp". Menționând că "de atunci a lăsat deoparte resentimentele și amărăciunea care au înconjurat trădarea lui Tripp", Lewinsky a continuat: "Nu am pierdut din vedere cât de norocoasă sunt că am putut avea încredere în oameni noi".

monica lewinsky 1 jpg jpeg

Într-o altă notă, Monica Lewinsky a ironizat relația ei din trecut cu preşedintele Bill Clinton, spunând: "Pe măsură ce trec anii, gustul cuiva în materie de parteneri devine mai bun", și și-a încheiat gândurile scriind: "În cele din urmă, nu știu cum să spun asta decât să fiu directă și insuportabil de banală: Poți supraviețui inimaginabilului".

Privind în urmă, Monica Lewinsky a povestit pentru "People" despre scandalul Clinton: "Pentru mine, la 22 de ani, a existat această combinație între admirația de a fi la Casa Albă, admirația președinției și admirația că acest bărbat care avea o energie și o carismă uimitoare îmi acorda atenție. Am fost îndrăgostită de el, ca mulți alții. Avea o carismă - și era un farmec letal, iar eu eram intoxicată."

De asemenea, Lewinsky a spus că nu mai are nevoie de scuze din partea lui Clinton, declarând: "Dacă aș fi fost întrebată acum cinci ani, ar fi existat o parte din mine care ar fi avut nevoie de ceva - care încă mai dorea ceva. Nu orice fel de relație, dar un sentiment de încheiere sau poate de înțelegere. Și mă simt incredibil de recunoscătoare că nu am nevoie de așa ceva".

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
grup de oameni fericiti pe munte jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}