3 motive pentru care să-ți schimbi oglinda de baie în 2023

11 august, 2023

Cel mai probabil, dacă nu ți-ai renovat casa de curând, multe dintre obiectele pe care le deții deja au câțiva ani buni de când le-ai cumpărat.

okmagazine ro infinite views COpWUMBGCoQ unsplash jpg

Mai mult, dacă cineva ți-ar spune acum că ai putea să-ți cumperi gratis 3 obiecte pentru casa ta, indiferent de dimensiuni, preț și design, cel mai probabil, oglinda de baie nu s-ar clasa printre cele 3 obiecte.

Iată, însă, 3 motive pentru care

să-ți schimbi oglinda de baie în 2023.

(Și, grăbește-te, mai bine de jumătate de an a trecut deja!

1.Pentru starea ta de bine.

Nu vezi legătura, așa-i? Ce treabă are un obiect cu starea ta de bine? Până la urmă nu e vorba de o carte, de cheile la vreun apartament și nici măcar de un element vestimentar, pe care l-ai putea etala pe stradă, în văzul tuturor oamenilor.

Ei bine, dacă te-ai gândit la asta, trebuie să știi că ai minimizat impactul pe care o oglindă îl poate avea în viața ta. Nu, nu-ți imagina că trebuie să suferi de sindromul lui Narcis, care folosea suprafața apei doar pentru a-și privi chipul și pentru a-și crește egoul.

Însă o oglindă poate fi un adevărat sprijin în crearea unui boost de energie, care să te ajute să dezvolți o atitudine și mai încrezătoare. Pentru că atitudinea este cea care poate dicta dacă o zi va merge bine sau nu.

Faptul că „frumusețea stă în ochii privitorului” este un lucru care amintește cât de important este felul în care te privești. Pentru că o oglindă este, de fapt, o sabie cu două tăișuri, poate să-ți arate frumosul, dar poate și să scoată în evidență fix acele lucruri care te rușinează.

2.O oglindă de baie poate să schimbe atmosfera întregii camere.

Cum adică? Foarte simplu. Cel mai probabil ești deja la curent cu trucurile care transformă un spațiu mai mic într-unul mai voluminos. Unul dintre aceste trucuri se află chiar la tine în baie, iar dacă spațiul de care dispui te face să te simți captiv de multe ori, gândește-te să înlocuiești oglinda actuală cu una mai înaltă și mai lată.

Dacă vei adăuga și câteva plante, vei observa că nu doar spațiul în sine s-a schimbat, ci întreaga atmosferă a camerei.

3.O oglindă de baie poate să aibă funcții de care tu habar nu ai.

Te întrebi ce treabă ar avea acest obiect cu tehnologia? Imaginează-ți doar că tocmai ce ai făcut o baie fierbinte și este momentu să-ți faci rutina de curățare a tenului. Doar că, atunci când te pui în fața oglinzii, aceasta este plină de aburi și nu poți vedea nimic. Nu ai la dispoziție prea multe obiecte ca să o cureți și să rămână curată, așa că te frustrezi puțin.

Imaginează-ți acum cum ar fi ca oglinda ta să se curețe de una singură. Super cool, nu? Partea bună este că nu trebuie să rămâi la stadiul de imaginat, pentru că un astfel de obiect chiar există.

Mai mult, ți-ar plăcea să ai o atmosferă mai intensă atunci când faci baie? Să simți că relaxarea de care te bucuri este dusă la un alt nivel? Cel mai probabil, ai încercat măcar o dată să-ți aprinzi lumânări, unele chiar parfumate, dar la un moment dat acestea se sting, iar mirosul lor nu este tocmai unul plăcut.

Afă că există oglinzi de baie care pot avea lumină încorporată. Asta înseamnă că dacă ceea ce-ți dorești este să ai o culoare anume, poți opta pentru aceasta înainte să intri în baie. Poți opta chiar și pentru lumini disco. Unde mai pui că funcții precum lumina oglinzii sunt eficiente și atunci când ai nevoie să îți îngrijești tenul sau să-ți pensezi câteva fire de păr rebele, dar pentru care lumina din baie nu este deloc de ajutor?

Dacă ai impresia că acestea sunt oglinzi ale viitorului, află că viitorul acela este, de fapt, mult mai aproape decât credeai. Ți-ar plăcea să-l experimentezi? Comandă-ți și tu o astfel de oglindă.Recente pe Ok! Magazine

eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca