3 sfaturi despre cum să asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi

28 noiembrie, 2022
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
Știm cu toții că uneori găsirea încălțămintei potrivite poate fi o misiune dificilă mai ales atunci când trebuie să alegem dintr-o gamă variată de modele și culori. Pantofii cu toc reprezintă alegerea ideală pentru foarte multe ținute, fie că vorbim de ținute pentru birou, pentru ieșirile în oraș sau pentru petreceri.

Există câteva tipuri de pantofi care se potrivesc la o multitudine de ținute și pe care trebuie să îi aibă în garderobă orice femeie.

Cum să porți pantofi cu toc la ținute casual?

Știm cu toții că pantofii cu toc sunt perfecți pentru evenimente formale și petreceri, dar cum îi asortezi la ținute astfel încât să păstrezi un look casual și să te simți comod? Există câteva sfaturi care te-ar putea ajuta. În general, cu cât tocurile sunt mai înalte cu atât ținuta pare mai formală așa că încearcă să găsești pantofi cu toc mediu care să nu iasă atât de tare în evidență. Pantofi cu toc găsești o gamă variată de modele de pantofi din care să alegi perechea potrivită pentru tine. 

Un alt sfat pentru a asorta perfect pantofii la ținutele de zi cu zi este să alegi pantofi în nuanțe nude pentru că pantofii în nuanțe deschise tind să fie mai subtili. De asemenea, poți asorta pantofii cu toc cu blugi sau articole din denim pentru că acest material nu este unul pentru ținute formale, ci este făcut mai degrabă pentru ținute casual. 

Ce ținute să alegi dacă vrei să porți pantofi roșii cu toc?

Există culori cu care nu poți da greș atunci când vrei să alegi o pereche de pantofi cu toc potrivită pentru birou sau pentru ieșirile în oraș. Negrul, bejul sau rozul pal se vor potrivi perfect pentru ținutele tale casual dar există momente când vrei să ieși din zona de confort și să experimentezi. Tocurile roșii îți pot oferi încredere în tine și te pot face să te simți atrăgătoare, iar vestea bună este că le poți purta cu încredere și la ținute casual, nu numai la cele formale. 

ce tinute sa alegi daca vrei sa porti pantofi rosii cu toc jpg

Pentru a obține un look casual și elegant poți purta o bluză albă cu nasturi, blugi skinny rupți și o pereche de pantofi de culoare roșie. Dacă vremea este caldă poți înlocui bluza cu un top de culoare albă și va arăta la fel de bine lângă pantaloni scurți din denim. De asemenea, poți încerca să asortezi aceeași pereche de pantofi la blugi boyfriend și un top albastru, la o rochie alb-negru cu imprimeu sau o la rochie roșie. 

De ce să alegi pantofi cu toc marca Guess pentru ținutele tale de zi cu zi?

Pantofii sunt principalul articol care completează o ținută și o pot face să arate cu adevărat fabulos, iar pantofii Guess merită atenția ta din mai multe motive.

În primul rând, pentru că brandul este pe piață de peste 40 de ani și continuă să se bucure de o bună reputație datorită produselor de calitate. În al doilea rând, pantofii Guess oferă stil și confort în același timp pentru că pun accent pe ambele atribute în egală măsură. Degeaba investești într-o pereche de pantofi care arată superb dacă nu te simți și comod în același timp când îi porți. Dacă încă nu ai o pereche de pantofi Guess în garderobă, o poți achiziționa de aici Guess la cele mai bune prețuri. 

Pantofii pe care alegi să îi porți îți pot transforma ținuta din una simplă în una plină de gust și culoare și de aceea este important să investești în pantofi de calitate care nu își vor pierde forma nici după mai multe purtări. De asemenea, este important să știi cum să îi asortezi la ținutele de zi cu zi pentru a arăta perfect. 



Recente pe Ok! Magazine

AFIS FILM  jpg
girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg