4 artişti în juriul "The Four", la Antena 1

13 martie, 2018
The Final Four (2) jpeg

Sunt printre cei mai iubiţi cântăreţi de la noi, iar piesele lor au trecut şi graniţa României. Uite cine va juriza cel mai nou concurs de voci.

image

Antonia, Feli, Carlas Dreams şi Cheloo sunt cele patru nume mari ale industriei muzicale din România care vor ocupa câte un loc la pupitrul de jurat ”The Four – Cei 4”, în curând la Antena 1.

Cu ani de experienţă în industria muzicală, prezenţi în topurile de specialitate şi pe scenele din întreaga ţară, şi chiar şi pe cele internaţionale, Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo sunt cei care vor decide cine merită să fie ”The Four – Cei 4”.

image

Cu o experienţă de aproape zece ani în industria muzicală,

a reuşit să domine topurile, dar şi playlisturile radiourilor din România, iar acum patru finalişti ”The Four – Cei 4” vor putea profita de sfaturile sale. Alături de Antonia, la pupitrul de jurat, dar şi în topuri,

se bucură de statutul de cântăreaţă, dar şi de acela de compozitoare şi îşi scrie propriile piese încă din adolescenţă.

Latura masculină a juriului ”The Four – Cei 4” este reprezentată de

şi

, doi artişti care şi-au construit carierele în timp şi cu răbdare, fără să accepte compromisuri în ceea ce priveşte identitatea lor muzicală.

Dacă pe scaunele juraţilor se vor afla 4 staruri, un al cincilea se va afla la microfonul prezentatorului. E vorba despre Macanache, ”Mi se pare un show direct, scurt şi la obiect. E simplu: cine e cel mai bun, câştigă! Mi se pare interesant, mai ales că eu am mai fost prezentator la unele battle-uri de rap, dar fără atât de multe camere. E o experienţă nouă, care abia aştept să înceapă, acum sunt multe informaţii pe care încerc să le asimilez”, spune Macanache (pe numele său real Constantin-Bogdan Dinescu) despre prima sa experienţă în postura de prezentator, iar Iar juraţii îl încurajează şi ei: ”Cheloo mi-a spus să stau relaxat, să fac ce fac eu mereu”.

image

Noutatea absolută de pe piaţa din România constă în faptul că Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo îi vor prezenta pe cei patru cei mai buni încă din prima ediţie a emisiunii, difuzată în curând, la Antena 1, iar lupta abia atunci începe!

Dacă în mod normal finalistul unei competiţii este aşteptat de-a lungul mai multor ediţii, noua provocare a ”The Four – Cei 4” va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleşi să îşi păstreze locul deja câştigat şi să devină mai buni de la o săptămână la alta.

În fiecare ediţie a emisiunii, noi challengeri, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să le ia locul, îi vor provoca, astfel că niciunul dintre ”Cei 4” nu va fi în siguranţă! Iar dacă pentru a obţine şansa de a provoca pe cineva la duel fiecare nou-venit are nevoie de toate cele patru voturi ale juraţilor, scaunul acestuia îl poate avea doar dacă reuşeşte să cucerească inimile publicului.

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă şi cu o mulţime de avantaje! Cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu şi vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.Recente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
berecleanu andreea jpg
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg