4 burlaci în travesti. Îi recunoşti? FOTO & VIDEO

20 iulie, 2017
Dima Trofim, Sali, Codin Maticiuc, Dorian Popa travesti jpeg

Sunt celebri, puşi pe glume şi, în ciuda vestimentaţiei lor, sunt foarte hetero. Intuieşti despre cine este vorba?

image

Nu ştim dacă le-aţi recunoscut pe Ruby, Nicole Cherry, Laura Giurcanu şi Giulia. Bine, astea sunt personajele pe care au vrut să le întruchipeze cei patru "băieţi de oraş", care nu sunt la prima "abatere" de acest fel. Dintre "fete", cu siguranţă i-aţi recunoscut pe Dima Trofim şi pe Dorian Popa, care s-au mai "jucat" cu perucile, tocurile, rochiile şi poşetele şi pe la televizor, în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva".

De fapt, credem că de acolo i-a şi venit ideea "blondei" din mijloc, alias Codin Maticiuc, să pună de-un serial de comedie despre "fetele de oraş". Proiectul se numeşte "Împreună", va fi difuzat pe YouTube şi reuneşte mai multe figuri din showbiz - în ordinea numerelor de pe tricou, Dima Trofim, Sali Levent, Codin Maticiuc şi Dorian Popa, cărora li se vor alătura şi Ruby, Alexia Ţalavutis şi Nicole Cherry.

Din câte se pare, cel care semnează regia este Iura Luncaşu, cel care a regizat şi telenovelele româneşti "Numai iubirea", "Lacrimi de iubire", "Inimă de ţigan", "Regina", "Aniela" sau "Pariu cu viaţa".

"Ieri am filmat episodul 2 din #impreuna şi a fost greu să tragem cadrele de cât se râdea. În poză, de la stânga la dreapta: Dima, Sali, eu, Dorian. "Băieţii" au fost Ruby, Nicole Cherry, Laura Giurcanu şi Giulia. Serialul se va difuza din toamnă", a explicat Codin Maticiuc pe pagina lui de socializare.

Ce să mai spunem? Wow, Codine, ce bine îţi stă! Era să te confundăm cu Jojo. "Mi s-a mai spus. Oricum, ăia sunt mişto ca băieţi. Dar, ca fată, eu sunt clar cea mai mişto! Măcar atât...", glumeşte Codin.Recente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG