4 idei de smoothie-uri oferite de vedete

Șerban Copoț, Ellie White, Carmen Negoiță și Ela Crăciun au învățat cum să pregătească înghețată delicioasă și aromată, naturală, fără pic de conservanți, cu aparatul More Juice Press de la Zepter.

Cele patru vedete au transformat fructele și legumele congelate în înghețată apetisantă și hrănitoare pentru copiii lor, cei mici fiind încântați că pot gusta, la orice oră, un desert proaspăt și delicios, făcut  acasă în doar câteva minute.

Ela Crăciun

Ela Crăciun i-a preparat fiicei sale, Alesia, înghețată din banane și fructe de pădure. A întrodus în More Juice Press fructe de pădure și babane feliate, toate congelate, alături de smântână, rezultând pe loc o cremă răcoritoare și aromată.

Ellie White a pregătit în acest mod înghețata din pepene galben și mentă. În acest caz, a introdus în More Juice Press 300 gr de pepene galben rece, 2 banane feliate și congelate, 280 gr de iaurt grecesc, 100 gr miere, coaja rasă și zeama de la o lămâie și 1 lingură de frunze de mentă tocate.

Șerban Copoț l-a răsfățat pe băiatul lui, Tedi, cu o inedită înghețată cu avocado și cacao. Aceasta este realizată din 3 banane feliate și congelate în prealabil, 1 avocado mare și bine copt, 4 lingurițe cacao, 1 cană cu lapte rece, esență de vanilie și 1 vârf de cuțit sare. Rezultatul se poate servi cu frunze de mentă.

Carmen Negoiță a învățat o rețetă și mai puțin obișnuită: înghețata de mazăre cu mentă. Vedeta a introdus în aparat mazăre congelată, frunze de mentă tocate, lapte de cocos rece amestecat cu miere, coajă de lime și vanilie.

More Juice Press folosește o tehnologie de extracție lentă, un proces inovator în două etape, care zdrobește și presează delicat pulpa fructelor și a legumelor, în loc de a o toca. Astfel, acestea își păstrează intacte calitățile nutritive. Cu More Juice Press de la Zepter poți pregăti nu doar juice-uri de fructe sau legume, ci și o multitudine de tipuri de înghețată. Creativitatea nu are limite.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA