4 motive pentru care aleg produse românești de calitate

 De câțiva ani se tot vorbește despre faptul că produsele fabricate în România ar trebui să aibă prioritate în alegerile cumpărătorilor autohtoni. Am observat că tot mai multe firme românești pun accent pe calitate, iar produsele noastre sunt apreciate nu doar pe plan local, ci și internațional. Astăzi vreau să vă povestesc de ce prefer să cumpăr produse românești de calitate.

1.Calitatea face diferența

Piața românească este invadată de produse provenite din toate colțurile lumii, iar clienții au posibilitatea de a alege produsele potrivite dorințelor, așteptărilor și posibilităților lor financiare. Din cauza acestei varietăți foarte mari, calitatea este cea care va face diferența de fiecare dată. Un client satisfăcut va recomanda acel produs și firma respectivă va avea de câștigat o piață de desfacere. Pentru că o firmă autohtonă cunoaște așteptările clienților săi va fi mult mai ușor să adapteze produsele și serviciile oferite astfel încât satisfacția fiecărui cumpărător să fie garantată.

O firmă precum Unika, spre exemplu, oferă posibilitatea ca fiecare client să comande produsul dorit, în forma, culoarea, modelul preferat. Cu alte cuvinte, produsele sunt unice pentru că există posibilitatea de a personaliza totul după dorința clientului, iar calitatea accesoriilor și a pielii utilizate de către producătorul autohton reprezintă capacitatea de a se plia pe cerințele pieței.

2.Cadou unic

Pentru cadouri pe care intenționez să le fac prietenilor din străinătate prefer produse tradiționale românești. De multe ori vorbim despre oameni de afaceri cu care interacționăm așa că o agendă din piele naturală, cu accesorii rezistente, folosite și de marile case de modă reprezintă un cadou potrivit. Pentru ca agenda să nu reprezinte un cadou banal, prefer să personalizez și să aleg ceva specific persoanei căreia intenționez să o dau.

Vă spun un secret? Oamenii își doresc să aibă ceva deosebit, iar banala agendă poate reprezenta o modalitate de a le dărui ceva care să creeze iluzia unicității. De la coperta groasă, buretată, acoperită cu piele naturală până la existența unor buzunare interioare pentru cărți de vizită/carduri sau a unui suport pentru pix, de la brodarea unor cuvinte pe copertă până la personalizare coperții ( prin aplicarea unui timbru sec ori prin folio, print UV sau emboss) un astfel de cadou poate surprinde complet.

3.Tradițional

Meșteșugul coaserii și broderiei reprezintă o tradiție la noi în țară. Produsele autohtone care respectă această tradiție aduc aminte de poveștile spuse la gura sobei prin care se transmiteau informații despre importanța firelor urzite, a simbolurilor încrustate care creau magia unor ritualuri și stârneau imaginația tuturor.

4.Prețul

După ce iei în calcul cele 3 motive de mai sus ajungi la punctul care determină cumpărarea unui produs, în speță vorbim despre preț. Pentru că produsele sunt realizate din materiale găsite pe piața românească, respectând standardele de calitate, prețul este cel potrivit buzunarului unui client care este plătit în moneda națională. Cu alte cuvinte, raportul preț-calitate-salariu este optim, iar un produs realizat în România poate fi achiziționat de către orice client care dorește ceva deosebit.

 Iată așadar care sunt motivele pentru care prefer să cumpăr produse românești. Voi ce alegeți?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA