5 alimente pe care Meghan Markle le are în frigider mereu

Iubita Prințului Harry al Marii Britanii a acordat un interviu celor de la ”Good Housekeeping”, în care a vorbit despre viața sa din spatele reflectoarelor. Meghan le-a povestit acestora ce face în timpul liber, ce gătește cu plăcere, și, mai ales, ce se găsește mai mereu în frigiderul său!

Meghan a vorbit despre obiceiurile ei culinare

Gurmandă cum o știm, Meghan a mărturisit că felul ei de mâncare favorit nu este vreun preparat de la vreun restaurant de fițe, ci clasicul pui la cuptor, bine făcut. ”Sincer, nu este nimic mai delicios sau mai impresionant, după părerea mea, decât un pui gătit perfect la rotisor. Îți schimbă viața cu adevărat. Duc preparatul acesta pe la petrecerile la care sunt invitată și-mi fac instant prieteni”, a glumit iubita prințului roșcovan.

Lui Meghan îi place să petreacă timpul în bucătărie

Cât despre alimentele cu care-și aprovizionează constant frigiderul, Meghan a mărturisit că nu se lipsește niciodată de humus, morcovi, suc verde, lapte de migdale, și budincă cu semințe de chia. ”Humus, morcovi – pentru că-i iubesc și eu și câinele mele, Bogart, suc verde, lapte de migdale și, desigur, budincă de chia, pe care o fac în fiecare săptămână. Atât de simplu, atât de bun. Iubesc să gătesc”, a povestit actrița din serialul „Suits”.

Și-a demonstrat talentul culinar în diverse emisiuni televizate

Iată, de fapt, cum arată mesele lui Meghan Markle. Pozele de pe Instagram o dau de gol!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA