5 dintre cele mai populare jocuri slots în 2024

12 februarie, 2024

Aceste jocuri, practicate într-un mod responsabil, sunt foarte distractive.

OKMagazine (3) (5) jpg

Pasionații sunt privilegiați, întrucât pe site-uri găsesc mii de sloturi ce pot fi accesate oricând, de oriunde, pe mize accesibile sau care dau fiori unui om „de rând”.

Următoarele jocuri slots online pe bani sunt printre cele mai populare în anul 2024:

MEGA FIRE BLAZE: LEGACY OF THE TIGER

Este un joc care te introduce în atmosfera junglei, grila fiind plasată în mijlocul unor copaci vechi de sute sau poate chiar de mii de ani. Cele mai importante pictograme reprezintă animalele care trăiesc acolo, în frunte cu tigrul care este simbol Wild ce poate apărea stivuit pe mai multe poziții, până la role întregi. Mai sunt gorile, șerpi, crocodili și papagali uriași.

Băștinașa este simbol Scatter. Minim trei Scatters declanșează o serie de rotiri extra jucate pe role alternative, pe care apar numai Wilds și simboluri Lună. Dacă obții minim șase simboluri Lună, declanșezi secvența Mega Fire Blaze, în care colectezi valorile cash ale monedelor oprite pe ecran.

POWER ZONES: THUNDER BIRDS

OKMagazine (4) (4) jpg

Grafica este foarte amuzantă, păsările fiind înșirate pe nouă cabluri prinse de doi stâlpi de electricitate. În centrul ecranului, există un Power Zone de 4x4 poziții.

În momentul în care minim cinci păsări identice se opresc pe poziții adiacente, ele se electrocutează, iar în contoarul din stânga ecranului apare un copan. Păsările electrocutate dispar, iar în locul lor cad altele, oferindu-se posibilitatea unui nou câștig. La fiecare 4 copane obținute se dezvăluie un simbol. Dacă acel simbol este pe grilă, este creat nou Power Zone. Minim patru ouă aterizate pe ecran inițiază rotiri extra cu multiplicator.

CURSE OF ANUBIS

OKMagazine (5) (4) jpg

Face parte din categoria păcănelelor egiptene. Grila este în formă de piramidă, coloanele 1 și 5 având trei rânduri, iar cele din mijloc câte patru. Pe un fond sonor specific și sub soarele arzător din dreapta sus a ecranului, rolele se pun în mișcare și aduc în fața ta simboluri ale Egiptului Antic, precum scarabeul, crucea lui Ankh sau ochiul lui Horus.

Anubis, zeul morților, este simbol Wild care se întinde pe toată coloana. El poate avea și un multiplicator de până la 25x. Celălalt simbol special este imaginea cu piramidele, care joacă rol de Scatter. Minim trei astfel de imagini îți aduc o serie de rotiri extra în care pozițiile pe care apare Anubis sunt memorate, fiind activate toate în ultima învârtire a secvenței.

PERFECT HEIST

OKMagazine (1) (7) jpg

„Jaful perfect” beneficiază de o grafică impresionantă. Butonul de rotire are forma unui cifru, fiecare element din joc amintind de un film de acțiune în care personajele încearcă să golească seiful unei bănci. Simbolurile speciale sunt „Spărgătorul de seifuri”, „Omul din interior”, „Hackerul”, „Gimnastul” și „Demolatorul”.

Dacă apar mai multe personaje la o singură rotire, atunci este declanșată o secvență combinată în care acestea își unesc forțele. Cu cât echipa are mai mulți membri, cu atât ai mai multe șanse de a obține o parte importantă din conținutul seifului. Jocurile extra beneficiază de până la 1024 de moduri de câștig. Simbolul Seif este element Wild.

SACRED STONES

OKMagazine (2) (6) jpg

Una dintre caracteristicile atractive din acest joc este că se pot forma câștiguri atât de la cea mai din stânga coloană spre dreapta, cât și de la cea mai din dreapta coloană spre stânga. Combinațiile care plătesc sunt destul de dese, datorită simbolului Wild.

Pictogramele care plătesc explodează, iar în locul lor apar altele. Minim cinci explozii aduc o serie de rotiri extra, după ce se luminează toate liniile de pe stâlpul sacru din dreapta ecranului. Cel mai valoros simbol este cărămida roșie, urmat de cărămida violet și de piatra albastră în formă de triunghi.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg