5 lucruri care nu lipsesc din casele vedetelor

28 iulie, 2022
vedete84 jpg

Ne uităm cu încântare, în reviste sau la TV, la cât de spectaculoase sunt casele vedetelor. Dar, pe lângă arhitectura clădirilor, a designului interior, a elementelor deosebite de mobilier și decor, orice vedetă care se respectă are acasă cel puțin o zonă cu caracteristici speciale, pentru mai mult confort și pentru a evita deplasări pentru care,  de multe ori, își găsește cu greu timp.

Iată 5 lucruri care nu lipsesc din casele vedetelor:

Propriul SPA

Indiferent de domeniul în care activează - muzică, film, TV etc - o vedetă are mereu perioade cu program foarte încărcat. Dar când ai propriul SPA acasă, îți refaci repede forțele :) Fiecare celebritate care se respectă are acasă cel puțin o piscină cu hidromasaj, o saună sau masă de masaj, dar ar trebui să aibă la dispoziție și persoana care să facă masajul. În ultimii ani, mesele de masaj au fost înlocuite cu fotoliile profesionale de masaj și găsești o idee aici dacă te interesează și pe tine, pentru că un astfel de dispozitiv este accesibil și pentru noi.

Sală de sport

Sala de sport este un must pentru orice celebritate. Toate vedetele vor să fie în formă și să arate cât mai bine, iar mersul la sală este necesar. Dar își găsesc cu greu timp sau, în funcție de notorietatea pe care o au, ar putea fi complicat din cauza fanilor să-și facă antrenamentele în liniște. Așa că sala de sport de acasă este varianta la care apelează cele mai multe vedete, inclusiv cele de la noi.

Bar

Socializarea este o componentă importantă în viața fiecărei persoane, inclusiv a vedetelor, iar mediul cel mai propice pentru asta este barul. Însă o ieșire în oraș poate fi o adevărată aventură pentru orice vedetă, așa că e mai comod să aibă propriul bar acasă, dotat cu tot ce este necesar.

Cameră de dressing

Toate femeile din lume au admirat outfiturile lui Carrie Bradshaw din „Sex and the City”. În realitate, Sarah Jessica Parker, actrița care o interpretează, este la fel de pasionată de modă, iar acasă are un dressing de invidiat. Câțiva norocoși au fost invitați să-l vadă. Dar toate vedetele au acasă camere de dressing. Este dificil să depoziteze zecile sau chiar sutele de ținute în dulapuri :)

Cinema

Home cinema este ceva la care visăm cu toții, dar vedetele, mai ales cele din lumea filmului, chiar au așa ceva acasă. Este mult mai interesant să te uiți la un film, în compania prietenilor, la un ecran mare și să ai un sistem de sonorizare profesional.

Foto: UnsplashRecente pe Ok! Magazine

badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg
Trupa Aqua jpg
Elon Musk print OK Mag (4) jpg
Chrissy Teigen și John Legend jpg
Marcela Fota3 jpg
jorge24 jpg
toc jpg